11 tanker om “I dag udkommer det nye Love Shop-album”

 1. Dejligt album – igen. Stort tillykke til jer (og os). PS Don’t worry about Treo: Er der mon stadig nogen, udover Treo selv, der tager ham alvorligt?

 2. For fanden hvor er det vildt!!! Tillykke med et mesterværk af en skive!! Så lyst af smuk melankoli… Aldrig har en LS-skive været SÅ vellykket…
  #med kun triumf i dit hår

 3. Hey Billy Budd. Hvis der er hak i coveret, og indercoveret ligger udenfor (hvilket er ret mærkeligt, ja), så klag der hvor du har købt den. Man skal da modtage en version, som IKKE er beskadiget.

  Mht. downloadkode er det besværligt og tidskrævende at iværksætte. Vi har endnu aldrig haft så god en deadline, at det har været en reel mulighed for os.

 4. Min glæde over at modtage en signeret LS-Risiko vinyl med posten blev kraftig reduceret, da jeg så det forholdsvis store hak der var i cover og omslag 🙁

  Hvorfor er indercover taget ud og lagt ved siden af ved indpakningen? Og hvorfor hulen er vinylen ikke pakket bedre ind? Jeg har mega fortrudt, at jeg ikke kørte i Route 66! Men jeg ville gerne have en signeret version.

  Hakket er det eneste jeg ser lige nu, når jeg sidder med vinylen, hvor jeg ellers synes rigtig godt om coveret.

  Og nu jeg er i gang med at brokke mig, så er jeg skuffet over, at der ikke er download kode med. Jacob Bellens – som vel sælger mindre end LS – kan godt levere dette. Jeg har fået oplyst fra den person der administrerer Love Shops Facebook, at jeg blot kan streame pladen på Spotify. Hmmmm.

  Men heldigvis er det umiddelbart et rigtigt spændende album, som jeg vil skamhøre. Helt sikkert IKKE via streaming.

  God fornøjelse til alle fans. Jeg tror ikke i bliver skuffede.

  Og tillykke med de flotte anmeldelser. Treo var ikke begejstret, men det er jo ingen overraskelse. Og Henrik Q er jo så tæt “knyttet” til Jens, at det ikke vil være fair, at han anmelder for EB.

 5. Ja, fedt album. Ha! Så også cover som paddehattesky først. Men når man er lidt på afstand, får man øje på personen (soldaten?).

 6. Hvem er egentlig cover star på Risiko? Har længe set fotoet som en farlig paddehattesky, men det er jo en person!?

Skriv et svar