Elvis set i Aalborg

Mens I venter på Risiko (og nu er der ikke længe til årets danske souludgivelse er på gaden!) kan jeg fylde tiden ud med at nævne, at jeg så og hørte Elvis Costello i Aalborg i lørdags. Det var en særdeles vellykket koncert, der rummede strejftog i bagkataloget med hits (bl.a. “Shipbuilding”, “Watching the Detectives” og “Oliver’s Army”) og andre sange der aldrig blev det (bl.a. “Deep Dark Truthful Mirror”), flere nye sange (der lød lovende) og en masse fortællinger om forældrene og farfaderen, der bandt den over to timer lange solokoncert sammen.

2 tanker om “Elvis set i Aalborg”

  1. Helt enig, Stær. Han kunne med fordel have sparet lidt på stemmen på flere af numrene (og på guitareffekterne). Når det var godt, var det til gengæld rigtig vellykket, f.eks. Alison helt uden elektricitet. Og de nye sange virkede også til at være af høj kvalitet.

    Men som han synger: “…you’re so contrary/like a chainsaw running through a dictionary” – passer fint på ham selv.

  2. Det må have taget hårdt på den gode Costello. Der var ikke meget tilbage af hans stemme i Koncerthuset i går aftes… Efter at have mumlet sig gennem 5-6 numre (bl.a. en grum version af både Watch Your Step og Accidents Will Happen) fik han dog varmet den op, og det blev ret fedt til sidst. Særligt de passager hvor han sad på stolen med tragten ved siden af. Og Deep Dark Truthfull Mirror, der stod som højdepunktet for mig.

Skriv et svar