Før Springsteen torsdag

Tænk at indspille en ballade som den herunder, og så beslutte ikke at udsende den. Det var hvad Springsteen gjorde i 1978, da langsomt svulmende og svajende ‘The Way’ ikke blev fundet god nok, hverken til inklusion på Darkness on the Edge of Town eller dog bare som b-side på en af albummets tre singler.

Tirsdag spillede Springsteen det første af to shows i Parken. Og alle dem tilstede, vi har talt med, udtrykker stor begejstring over hvad blev givet. I morgen (torsdag) aften kl. 20.00 starter det hele igen. Forventningerne her var ikke voldsomt store for få dage siden, men nu er de vokset betragteligt…

3 tanker om “Før Springsteen torsdag”

  1. Jeg har også kun hørt godt om koncerten i tirsdags fra de, der var forbi. God fornøjelse til de heldige, der får lov til at nyde Bruce og E-Street i aften..

  2. Mener at have læst et sted, at The Way for Springsteen selv er underlægningsmusikken til en ikke-eksisterende sleazy kærlighedsscene i en David Lynch-film

  3. The way er et fantastisk nummer, som du også postede tilbage i 2018, hvor denne side endnu engang blev kilden til opdagelse af ukendt musik. Du har nok hørt det nogle gange @Jens, men tak for dit researcharbejde.

Skriv et svar