Jeg vil hellere huske Peter Hook sådan her

http://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-jdparis.jpghttp://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-jd53.jpg
Ikke som understående nedkørte, opsvulmede Dave Stewart-lookalike-rockstar med dårlige manerer. Nej, meget hellere som den skarpe, afmålte fjerdedel af kollektivet Joy Division, hvor han var med til at skrive stor musikalsk historie. Det er den tid, mens han endnu kun lød fremadrettet og sulten, han fortjener at blive husket for, en periode som vel med al ret også indbefatter de første mange toneangivende år i New Order.

6 tanker om “Jeg vil hellere huske Peter Hook sådan her”

 1. Alder behøver nu ikke at gå imod en, nu så jeg eksempelvis husker du ?? på DR2 i søndags om året 1990. Der sluttede Loveshop programmet af med “En nat bliver det sommer”. Her må man trods alt sige, at alderen har været god ved dig Jens, ikke mindst din tøjsmag. Havde du lånt det pågældende sæt af Don Johnson ??

 2. Moz udtalte på true-to-you i forbindelse med Q&A fornyligt, at Roskilde Festival for ham var det bedste show på 2004 turen! Jeg er ikke enig, selvom det da var ok…. Men ja, det taler da for, at han dukker op igen – måske endda på Canopy?

 3. Faktisk plejer Morrissey-solo.com at være rimelig pålidelig.

  Jeg har heldigvis fået billet til Malmø koncerten. Det er ikke det samme at se Mozzer på en festival, som når han selv optræder.

  RF skulle skamme sig over at sætte evt. begrænsninger for Morrisseys muligheder for en DK koncert i “eget navn”.

  Jeg har læst et sted, at Moz var meget begejstret for RF i 2004. Dette taler vel også for, at han ønsker at gentage succesen !

 4. Jeg har nu haft ret stor succes med at give de to seneste new order- albums en ekstra chance, men jeg vil nu frem for alt anbefale det album electronic udsendte i 1996, der bare hedder electronic. I guder det er dejligt.

  Hvor pålidelige plejer de at være på http://www.morrissey-solo.com ?

 5. Nå, nok om min navnebror ! (bare for at skære den ud i pap, hedder jeg Peter Krogh:-))

  Ifølge http://www.morrissey-solo.com spiller Morrissey samme sted som dig, Jens – til sommer, nemlig Roskilde Festival! Der står endda, at han ikke giver nogle koncerter ud over denne i Dk eller København, da Roskilde forhindrer andre i at signe ham!!???

  Hmmm, vi må ha ham til Horsens! På den anden side, så siger et program med Jens U, Morrissey og (måske) Radiohead mig da en del. Jeg tror sgu jeg napper en 19 gang i Rockskilde!

 6. Det ligner en Rickenbacker 4001, den bas Peter Hook har i hænderne. Men det er det vel ikke? Den lyder/lød noget anderledes end en Rickenbacker 4001 (sådan én har jeg selv, så jeg ved at den har rigeligt med bas) – snarere som en barytonguitar.

Skriv et svar