Kedelig antiamerikansk feministisk venstreorienteret lemlæstende kollektivisme for tøsedrenge

AnnCoulterSoccerBall

Her hvor USA spiller mod Belgien og i skrivende stund er to mål bagud i den forlængede spilletid, går mine tanker til den amerikanske forfatter mv. Ann Coulter, der befinder sig et sted et godt stykke til højre for Marie Krarup (dvs. på et sted også kendt som Fox News). Hun har opdaget VM og fyrer en af sine lange tirader af. Her er hendes mange grunde til at foragte den væmmelige sport, vi andre tror hedder fodbold:

  • Der er ingen individualisme. Spillerne fumler rundt og fejlafleverer, mens publikum ser på.
  • Det er en sport som venstreorienterede mødre elsker, for så kan pigerne kan spille fodbold sammen med drengene.
  • En fodboldkamp kan ende uafgjort.
  • Man kan blive skadet, når man spiller fodbold, og hvis man taber, er det ydmygende.
  • Markspillerne må ikke bruge hænderne, når de spiller fodbold. Hvad ligner det??? Det er dybt ulogisk, for mennesker har tommelfingre og er i stand til at gribe.
  • Det er en udenlandsk sport, som venstreorienterede elsker, fordi venstreorienterede elsker alt hvad der er udenlandsk.
  • Det er ligesom det dumme ulogiske metersystem, der også er udenlandsk. (De britiske måleenheder er derimod 100% amerikanske ligesom det engelske sprog.)

Her sætter Ann Coulter trumf på med et kongeargument:

An inch is the width of a man’s thumb, a foot the length of his foot, a yard the length of his belt. That’s easy to visualize. How do you visualize 147.2 centimeters?

Stik dén! Stakkels amerikanere, der holder af fodbold, og skal læse den slags ævl.

En tanke om “Kedelig antiamerikansk feministisk venstreorienteret lemlæstende kollektivisme for tøsedrenge”

  1. Personligt mener jeg bare at Ann Coulter skal ties ihjel. Hun vil sige hvad som helst for at få opmærksomhed; jo mere provokerende, jo bedre. Så mange var ordene – jeg tier stille nu.

Skriv et svar