GREVE – BIRKERØD – FREDERIKSVÆRK – AALBORG – VEJLE – ROSKILDE – THISTED – ODENSE – AARHUS – KOLDING – HERNING – KØBENHAVN

Venner, tak til alle jer så mange, der kom ud og var med på den nu overståede apriltour for Brænder Boksen Med Smukke Ting – en fornøjelse! LS-indendørstouren fortsætter på den anden side af foråret/sommeren, der først byder på en række LS-udendørsshows. Vi sætter tid og sted på her meget snart. Tak for nu!

En tanke om “GREVE – BIRKERØD – FREDERIKSVÆRK – AALBORG – VEJLE – ROSKILDE – THISTED – ODENSE – AARHUS – KOLDING – HERNING – KØBENHAVN”

  1. TAK SOM FANDEN for nogle fantastiske koncerter til hele Love Shop!

    Jeg havde den udsøgte fornøjelse at opleve fire aftener med jer, og jeg må bare konstatere, at Love Shop anno 2019 med stor distance fortsat er Danmarks bedste band – både på plade og på scene. Det var en fornøjelse at opleve fire fantastiske koncerter med fremragende versioner af nye og gamle numre, eminent lyd, smukt lys og ikke mindst godt selskab undervejs.
    Jeg vil i særlig grad fremhæve, hvor fedt det var, at alle de nye numre fik faste pladser på setlisten – for det fortjener de! Love Shop er meget mere end et nostalgisk orkester, der spiller nogle radiohits fra 90’erne, Love Shop er levende og relevante og LIGE NU OG HER!

Skriv et svar