Louise er single

Ny Unmack-single fra Aftenland Express er Louise Siger, som netop er blevet sendt afsted til radioplay.

I fuld harmoni med sin egen Jamaica-sound vil Louise også snart blive udsendt, som den musiks tradition sig foreskriver, på sort vinyl i klassisk singleformat. Det sker i september. Mere info følger her.

11 tanker om “Louise er single”

  1. Der er vel nærmere tale om nostalgi; men nostalgien er ligesom poesien og fantasien en vigtig ressource for moderne mennesker, som kan tænke selvstændigt. Og hvorfor ikke gøre nogle ting, som er en del af det gode liv, ellers er det jo intet fremskridt. Og Louise siger er et fantastisk nummer, som lige får en til at stoppe op. Det er kvalitet som udfordrer og ikke kvantitet. Og fremskridtet skal indeholde nogle kvaliteter, som gør livet værd at leve, for ellers er der jo tale om tilbageskridt. Det tor jeg også louise siger. Så Louise på vinyl – det er alle tiders.

  2. LL: Du gennemskuede næsten snerten af det ironiske. Vinyl lugter da mere af “romantik” end noget hipt. Men ja jeg synes, at det er fedt..

  3. Det med at udsende tingene på vinyl, kan meget vel være hipt og in. jeg tror nu at der for en stor del, også er tale om romantik.

  4. Lonely Lover – det er nok nærmere et skridt frem og i hvert et skridt tilbage til der hvor vi kom fra..

    Vinyl er hipt. Det er in. Det er fedt. Mange kunstnere udsender både singler og album på vinyl. Nogle gange endda en cd-single og to 7″ af gangen. Så et skridt tilbage vil jeg ikke kalde det.

    Men hvad skyldes det Jens? Er Route 66-gutten blevet Jens U fan? Som jeg husker det, var/er han ikke vild med LS og derfor kom National aldrig på vinyl.

  5. Ikke dårligt og JA – louise er single – også i koncertmæssig forstand, hvor hun efter min mening stikker ret meget ud i forhold til de øvrige sange, men elsker sangen.

Skriv et svar