LOVE SHOP UDSENDER RISIKOVARSEL

Efter et travlt år hvor Love Shop har manifesteret sit ry som et af landets bedste og mest medrivende livebands, ikke mindst via succéssamarbejdet på Grøn Koncert med De Eneste To, er det os en glæde at kunne meddele, Jens Unmack & co. ikke har hvilet på laurbærrene.

Primo 2017 udsender Love Shop således sit nye studiealbum Risiko, og ikke nok med det, 9. marts følges udgivelsen straks op med LS’s Risiko Tour, der tager bandet rundt til landets større byer. I Aarhus og København vil der for første gang nogensinde i LS-regi blive spillet for siddende publikum. Vi ser frem!

09.03 RANDERS, Turbinen. billetten.dk
10.03 AALBORG, Skråen i Nordkraft. billetlugen.dk
17.03 HERNING, Fermaten. billetten.dk
18.03 ODENSE, Posten. billetlugen.dk
23.03 RØDOVRE, Viften. ticketmaster.dk
24.03 ROSKILDE, Gimle. billetten.dk
25.03 KØGE, Teaterbygningen. billetlugen.dk
30.03 AARHUS, Rytmisk Sal, Musikhuset. billetlugen.dk
01.04 KØBENHAVN, DR Koncerthuset, Koncertsalen. billetlugen.dk

Billetter sættes officielt til salg onsdag 30. november kl. 10.00

PDH Music / A:larm Music / LS Society

risiko-ls

15 tanker om “LOVE SHOP UDSENDER RISIKOVARSEL”

 1. Dejligt efter en fremragende november at komme ud på den anden side til så gode nyheder. Det bliver en udfordring at sidde på snorlige rækker igen som i Skanderborg, men den tager vi gerne op 😉

 2. De overordnede rammer – uanset sid ned eller stå op – er et forsøg ud i nærkontakt og ophævelse af tid. Aner ikke hvordan det bliver, men det ubekendte er vel netop en del af det interessante ved at prøve noget anderledes og nyt. Vi får se hvordan det bliver. Kedeligt ialfald ikke. 😉

 3. Lyder spændende at “opsøge nye rammer”. Jeg synes sid ned koncert fungerede fint på Bremen og til 60 Minutes, fordi det netop var helt anderledes koncerter end vanligt. Siddepladserne i Silkeborg fornylig var jeg ikke begejstret for. Det gav en noget tam stemning. Godt nok rejste folk sig af og til (sjovt nok ikke specielt til de “vilde” numre”, men mere til de gammelkendte – også de stille af dem, hvor det havde givet mere mening at sidde). Men det føles underligt at stå på lange rækker med stolerygge imellem sig. Så herfra en opfordring til at lade sætlisterne afspejle rammerne 🙂

 4. Det er en god titel “Risiko”. Ildevarslende. Der er noget på spil.

  Det er den herligste sal, DRs Koncertsal, dér kan man ikke komme for meget. Så det er sgu i orden med mig <3

 5. Helt fair, Jens – og jeg har da også oplevet koncerter i Koncertsalen, hvor de andægtige rammer er blevet udfordret af både band og publikum (f.eks. Suede og Nick Cave) – Det må vi sørge for også sker 1. april!

 6. Yugo Star, jeg har det selv problematisk med sidde ned-koncerter, da det hele let bliver meeeeget andægtigt og pænt. Omvendt bliver LS nødt til at opsøge nye rammer, for ikke kun at gentage hvad før er blevet gjort. Men det med det siddende publikum – det er kun udgangsformation når show starter, at folk sidder ned og har en plads. Hvad derefter sker er op til den enkelte, til alle, til dig og til os. Skal nok blive godt.

 7. Sidde-ned-koncerter? Hmmm! Det er en bittersød udmelding… Love Shop “Olde-Kolde-Tour” 2017?
  Sætter i hvert fald pris på at der også er koncerter, hvor man kan stå op – som det sig hør og bør til en rockkoncert…

  Både på Bremen og til 60 Minutes-koncerten var der jo i øvrigt siddende publikum, omend de to koncerter ikke var helt traditionelle LS-koncerter, som der nok hentydes til her.

  Nuvel: Jeg ser stort frem mod både album og koncerter i det nye år!

 8. Hvornår har der været tid til at lave ny musik? I har jo nærmest været på turné i hele 2016 🙂

 9. Det hele er gået meget hurtigt, så datoen der lige stod her først er blevet rykket til den 30. marts. Det er nu rettet i indlægget. Men tak for at gøre opmærksom på det!

 10. Det ser jo meget godt ud det hele, men Musikhuset i Aarhus sælger billetter til en koncert, der skal foregå den 30 marts 2017. En tidlig ekstrakoncert måske….;-)

Skriv et svar