LS3 Re-Make/Re-Model!

LS3-turnéen skulle have startet i aften. De hårde omstændigheder lige nu gør, at den naturligvis ikke kan gennemføres som planlagt. Det er dog heldigvis lykkedes vores bagland, at finde nye datoer og derfor lægges LS3-touren ikke ned, men udskydes til november/december. Dog må Aalborg desværre aflyses, da det ikke har været muligt at finde en ny dato dér. Der arbejdes på en anden løsning og hvis den falder i hak, så hører I fra os. Mere generelt, så hold fast i jeres billet eller kontakt spillested/billetudbyder, hvis den nye dato ikke passer ind i jeres planer. En dag begynder livet igen bag alt det her. Vi ser frem!

8 tanker om “LS3 Re-Make/Re-Model!”

  1. Skal Love Shop (3) ikke spille til en Brodie Session engang?

    Måske senere på sommeren?
    I fx. Finn Juhls sommerhus i Charlottenlund?
    https://www.youtube.com/watch?v=TRgVNzJjs1U
    https://gaffa.dk/nyhed/143177/gratis-online-festival-offentliggor-stort-dansk-line-up/

    Der er jo stadig lang tid til ”rigtige koncerter” og forsamlingsfrihed, og dette altruistiske projekt er næsten for godt til at være sandt. Jeg håber det vokser sig rigtig stort.
    Man kunne fx. spille ”Bellavista sol”, nu man var på egnen (hvis det passer med set-up), men ellers er der vist rigeligt gode numre at vælge imellem.

  2. Hej Jens

    Tak for svar. Du har jo luftet noget lignende i den forbindelse tidligere. Jeg omtaler nogle gange, at Love Shop har fulgt mig, siden jeg var 17-18 år. Jeg kan tilføje, at bloggen har været med mig, fra jeg var 30 år. En trofast følgesvend i musik, fodbold, øvrig kultur og lidt politik gennem 15 år – og de forandringer der har været inden for og uden for Love Shop og Liverpool siden midt-00’erne. Jeg var længe om at stige på Mark Zuckerbergs projekt med en personlig profil, så frem til 2013 var http://www.jensunmack.dk nærmest mit primære sociale medie. Og jeg er blevet ombord, selvom min Facebook-indtagelse også er steget (for meget). Der er nogle kvaliteter ved såden en blog, der ikke findes på de (a)sociale medier.

    Og så beklager jeg i øvrigt slåfejlene i mit tidligere indlæg – #servere, #et fodboldbillede og #Deutschland – nogle gange går det lidt for stærkt. Irriterer i hvert fald mig selv. Men modsat Facebook (en fordel er der dog) kan jeg ikke redigere mine indlæg her.

    Bedste hilsner Thomas

  3. Hej Thomas.
    Mange tak for engagement. Hvad startede som en slags undtagelsestilstand – det syntes unaturligt bare at fortsætte som om intet var anderledes – har udviklet sig til et personligt detox-eksperiment i, hvordan det er IKKE at have en blog. Til maj har siden kørt 15 år, så måske tiden er til noget andet (selvom jeg selvsagt elsker hver eneste skygge af en undskyldning for en ny post med The Only Band That Matters her). Det er det stilheden dækker over.
    Alles Gute!
    Jens

  4. Hej Jens.

    Kan det virkelig passe, at bloggen har ligget helt stille siden 25. marts? I hele tre uger….

    Jeg er naturligvis klar over, at koncerter og fodbold er sat på stand by, men du plejer da ikke være bange for at severe et gammelt klip med The Clash eller Serge Gainsbourg – eller en fodboldbillede med Liverpool eller Deutchland anno 1974 eller Bowie eller….Og coronatiden er da – trods dens mange ulemper – god til genopdagelse i smukke ting.

    Alt godt i denne tid – og godt at se Love Shop 3 til fællessang (så det ikke direkte, men blev tippet efterfølgende)..

    Bedste hilsner
    Thomas

  5. Alberstlund lyder nærmest tysk. Som en imaginær bydel, der kunne ligge ikke så langt fra Hammerbrook i Hamburg. Vi kan lide det.

  6. Dejligt at det lykkedes at omarrangere de fleste datoer, det bliver fantastisk at opleve musikken live igen til efteråret!
    ps: Albertslund er stavet forkert 😉

  7. Sidste koncert i Holbæk i december, det kan næsten kun blive godt. Forventningens glæde er stor:).

Skriv et svar