Ekstra namedropping

Først nu er jeg blevet opmærksom på følgende tv-anmeldelse fra Ekstra Bladet d. 30. august af Hans Fl. Kragh:

Spørgsmålene i ‘Hvem vil være millionær’ viser noget om TV2’s navlehulskiggeri. Hvem vandt ‘Vild med dans’? f.eks. Er det almen viden? Ikke for folk, som ikke vil spilde tiden. TV2 må mene det, for det var et af de nemme spørgsmål. Jeg er stolt af, at jeg ikke vidste det. Det samme gælder et andet af de såkaldt nemme spørgsmål, som gjaldt en total ukendt, ung musiker, Jens Unmack. Igen et udtryk for ungdomsdyrkelsen. Men det er nok noget for gamle gimper.

På den anden side er det da dejligt for denne blogs forfattere at føle sig unge igen…

8 tanker om “Ekstra namedropping”

 1. Og så fik jeg ved et tilfælde set det, da en zappen omkring på denne frustrerende klubfodboldfri søndag bragte mig forbi den søvndyssende TV2-kanal Charlie, som genudsendte Hvem vil være millionær. Det var et fraskilt jysk par i midt-30’erne (fraskilte par var åbenbart det store tema for deltagerne i dette program, hvilket slår mig som weird), der fik spørgsmålet til 32.000 kr.: Hvem lavede det kritikerroste album Vejen hjem fra rocknroll?

  De fik mulighederne Tobias Trier, Jens Unmack, Tue West og Peter Sommer. De havde hørt om de to af dem, Trier og West og anede det ikke. Derefter valgte de at køre en 50/50, og Trier og Sommer blev sorteret fra. Derefter endte de med at vælge West, selv om de ikke var sikre; de havde nu hørt om at han havde et ret nyt album ude, men mente faktisk, korrekt, at det havde fået temmelig sløje anmeldelser. Så de røg ud med 5.000 i foret.

  Så kan de lære det!

  Det indledende spørgsmål om Vild med dans svarede de på uden et sekunds tøven.

 2. Hey, hvis man er klummeskribent på Ekstrabladet er det jo nærmest en dyd i sig selv ikke at vide en skid om noget. Det ødelægger lissom det der skær af reaktionært folkedyb man gerne vil basere sit ry på, hvis en aldrende tv-and rent faktisk sætter sig ind i noget nyt og interessant (eller bare slår ørerne ud en enkelt gang inden for de sidste 15 år).

  Han har dog en pointe med danseprogrammet, som Christian også anfører 😉

 3. Jeg så det omtalte program hvor quizzerne skulle gætte på ophavsmanden til albummet “Vejen Hjem Fra Rock’n’Roll”. De gættede på Tue West…..

 4. Et af de svære spørgsmål: Hvem er Hans Flkragh???

  PS – Var det ikke Henrik Hall der vandt “Vild med dans”?

Skriv et svar