Mod nye horisonter

Det begyndte med at vi kom kravlende blege og fortumlede ud af studiet bag kirkegården på Østerbro i København. Det var start-januar 2019, vi var netop blevet færdige med indspilning og mix af Brænder Boksen Med Smukke Ting. Der fulgte planlægningsmøder på pladeselskab om lancering, fotoshoot og presse i Berlin, to lanceringsevents i København og Aarhus, dage i træning med de nye sange, produktionsøvning, og så afsted gennem april, at spille klubkoncerter med hele Brænder Boksen, afsluttende med et udsolgt Store Vega i København på Jens U’s fødselsdag. Det var blevet forår, lysere og varmere, indendørskoncerter var nu udendørs. LS kom rundt i sommerlandet, hvor vi denne sæson specielt blandt mange havde perfekt medrivende aftener i Odense og Aalborg, samt en meget fin, solhed august eftermiddag i Brabrand, uden for Aarhus. Før bladene krøllede sig sammen og faldt af træerne, så afsted igen, på efterårstour rundt i Danmark, denne gang med vekslende setlister fra aften til aften og tre mindre shows på hjemmebane i København. Afrundet af et større et, forleden på Amager. Så et heftigt og løfterigt LS-år. Tak som fanden til jer alle som støttede op og alle jer vi mødte undervejs, en stor fornøjelse. Godt nytår, venner – lad os brænde boksen med 2019!

2 tanker om “Mod nye horisonter”

  1. Lana Del Rey (luk ørerne igen, Pastor!) udgiver også et regulært album, White Hot Forever, i 2020…!

  2. Godt nytår, Jens og Pastor!
    Og alle, der læser med på bloggen.

    Tak, Jens og Pastor, for endnu et år med masser af gode nye anbefalinger og gode gensyn med diverse klassiske kunstnere.

    Vi ser frem til 2020 – ikke mindst til et spoken word album (luk ørerne, Pastor!) fra Lana Del Rey, der vist allerede dropper 4. januar (min norske ekskærestes fødselsdag!).

Skriv et svar