10 tanker om “Narkokys”

  1. Pastor, læg nu dit had ned. Den svære pop noir-genre har sjældent lydt bedre eller set mere overbevisende ud. Julee Cruise gjorde et behjertet forsøg, men Del Rey lykkes langt bedre.

    PS – At skyde på Lana Del Rey for ikke at være autentisk – og hvad ER i det hele taget ‘autentisk’ i 2014, udover det som bare er godt?!? – fordi hun har kaldt sig Lizzie Grant tidligere, er håbløst. The Ramones hed tilsvarende heller ikke Ramone til efternavn. Og Marilyn Monroe’s rigtige navn var Norma Jean Baker. Og David Bowie hedder vel i virkeligheden Jones til efternavn. Og Bob Dylan’s pas siger Robert Zimmermann. So what?!? 😉

  2. “Til gengæld er dens video lækkerdyr og tomhjernet eksistensudfordrende som mangen en fransk film fra 80′erne.” var der vist én, der skrev her for nylig. Det kunne sagtens være møntet på The Person Formerly Known As Lizzy Grant, men var det så ikke.

  3. Del Rey vil ikke være så farlig, Pastor. Tror bare hun vil lave sin egen musik. Og det er hun god til.

  4. Ja, der er bestemt da operetter, der er flot orkestrerede og har gode melodier. Det her er godt nok en tynd omgang “jeg-vil-være-farlig”.

  5. hmn…. pastor hver sin smag…jeg kan godt lide den stemning der i hendes musik… giver mig en god fornemmelse….hvilket iøvrigt også Narkokys gør….

  6. Fremragende? Det lyder som dårlig operettemusik. Med liden bagage kommer man langt.

Skriv et svar