Ny bog om Love Shop

11836646_10153252196939877_3654750042907305861_n

En glædelig nyhed til LS-tilhængere i nær og fjern: Til oktober udkommer en bog om Love Shop. Her er forfatter Tommy Heisz’ forannoncering på Facebook fra i dag:

“Der er historier, der kalder på en”. Sådan lyder de første ord i den bog, jeg nu endelig kan afsløre bliver den næste fra min hånd. HIMMELFLUGT OG HØJDESKRÆK er den både smukke og tragiske fortælling om Love Shop. Det har været et stort arbejde at stykke den her fortælling sammen. Store drømme, forliste venskaber og liv og død er blot nogle af ingredienserne. Jeg har været med Love Shop rundt på turné i hele landet og interviewet en lang række personer, der gennem årene har været tæt på bandet. Og nu er det hele så småt ved at samle sig til en bog. Den udkommer i oktober på TURBINE forlaget. David Bering er fotograf. Tina Schembecker står for design af den smukke forside. Og nu vil jeg holde weekend med en god fornemmelse i maven. Alle har en drøm at befri. Hold den fast, til det gør ondt.

6 tanker om “Ny bog om Love Shop”

  1. Har samme forfatter ikke haft Jens Unmack på forsiden af en anden bog tidligere? 😉 Men fortjent at Love Shop nu også udkommer som bogstavsbog, i 2004 blev der jo udsendt en fotobog

Skriv et svar