Nyt LS-album 1. oktober

Love Shop udsender nyt album Levende Mænd I Døde Forhold den 1. oktober 

Hvad stiller man op, når tilværelsens rastløse rytme dæmpes af rutiner og gentagelser? Når romantikken blegner som glemte lagner, der har hængt til tørre gennem en langstrakt sensommer? Når ungdommens idealer forsvinder i et stille skred med årenes gang? Hvad bliver der af hjemmet, når børnene forlader det? Hvordan fastholde engagementet, når den tidsånd, man plejede at forstå, forvitrer til tusinder af forvirrede gespenster uden for den tilknappede ro bag lukkede døre og nyklippede hække? Hvordan holdes pulsen oppe i det meget voksne liv, når der er mere at se tilbage på end at skue på vejen fremover? Man kan i det mindste starte med at have modet til at stille spørgsmålene. Det gør Love Shop i den grad på det erfarne bands studiealbum nummer 13 siden debuten i 1990.

Levende Mænd I Døde Forhold-tracklist:

Love Shop skyder Levende Mænd I Døde Forhold afsted med en turné, der indtager 14 danske byer:

Vi ser frem!

10 tanker om “Nyt LS-album 1. oktober”

 1. Tørsten efter ny LS-lyd slukkes aldrig og med singlerne, albumtitel og pressemeddelelsens ord i baghovedet er jeg slet ikke i tvivl om, at der er storhed i vente..

 2. Jeg tror godt, jeg kender glæden ved at sige nej.
  Men det er godt nok en hård albumtitel 🙂

  Af en eller anden grund, ser jeg for mig et stort syltetøjsglas med haletudser. Hvad sker der, hvis man skruer låget på? Dør de så? Jeg tror jeg vil… Ej, hov, det væltede! Slippe dem ud. Så kan de svømme hver til sit eller sammen med den anden, videre sammen. Se, der er en afløbsrist – videre ud i floden… Nogle gange må man selv binde sløjfer på mareridtene.
  Det bliver spændende at høre den plade!

 3. SER FREM!! Og er også på hvad angår en lyttesession hvor det også er muligt at købe albummet samtidigt…..gerne også i Aarhus som sidst 😉

 4. Storhed lige frem! Det er årets i særklasse mest ventede udgivelse, jeg glæder mig allerede til at lytte første gang. Titlerne er jo små begivenheder i sig selv.
  Jeg håber i øvrigt, at der kommer et lytte-arrangement à la sidst på Cecil, hvor man kan få en introduktion til sangene og et signeret eksemplar med hjem 🙂

 5. Og jeg ser i den grad også frem til dette album – det bliver en fantastisk start på efteråret – blot ærgrer jeg mig over, at jeg ikke har mulighed for at opleve LS live i år…..

Skriv et svar