Pressemeddelelse

http://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-AE.jpg

I skal ikke snydes for nedenstående friske pressemeddelelse fra Auditorium og A:larm. Jens Unmack-udtalelserne deri er iøvrigt sakset fra et helt nyt og meget længere interview, der snart vil kunne læses her på siden.

“Jens Unmack
Aftenland Express
Release d. 26.marts

Fem nomineringer til DMA i 2006, vinder af 1 stk. steppeulvs award som årets tekstforfatter, indtil flere 6 stjernede anmeldelser og kandidatur til årets album i så at sige alle danske medier. Endvidere en velbesøgt tour i det ganske land og utrolig meget airplay på både P3 og P4. Dette var bare en lille del af resultaterne af Jens Unmacks meget succesrige solodebut ”Vejen Hjem Fra Rock’n’roll”.

Og nu foreligger Aftenland Express så, og det er et album, hvor Unmack vælger en anden vej end den allerede slagne. Ikke alene er det med sine 17 numre og en spilletid på 56 minutter en ”langfilm” men der bliver også varieret med formen. Nogle sange får lov at være ”små” mens andre bliver bedt om at folde sig ud. Det veksler imellem store rockballader, elektroniske pulse, vignetter, stenalderrock og inciterende POP. En udfordrende togrejse i meget høj fart og intensitet. Kort sagt: AFTENLAND EXPRESS.

Om albummet udtaler Jens Unmack selv:

”Før vi gik igang med at indspille, talte vi om, at hver plade man går igang med kræver sit eget liv, sine egne regler eller sin helt egen fokus for at kunne lykkes. Eller sagt på en anden måde: Netop fordi vi er glade for Vejen Hjem Fra Rocknroll, var det vigtigt at nulstille for at komme videre, istedet for at forsøge en genskabelse af den plades stemning ved at opsøge helt samme arbejdsmetode og mål igen.

Og vi ville selvfølgelig også gerne nye steder hen. Hele idéen med at lave ting uden for Love Shop, kom jo netop af en ustillet lyst til at kunne følge indskydelser og ikke være bundet af det fælles fodslag, man vel som oftest er, som medlem af et band. Ikke for at gentage mig selv, men der er så mange måder at lave musik på, så mange steder at gå hen, det ville være en skam at stå stille. ”

Unmack og co søgte igen ud af Danmark for at indspille albummet, og AFTENLAND EXPRESS blev således indspillet i Music a Matic studiet i Göteborg (hvor svenske artister som Håkan Hellström, Joakim Thåström og Soundtrack Of Our Lives bla har indspillet) for siden at blive gjort færdigt i producer Nørlunds Sauna Recording Studio i København. En stor del af numrene blev sendt til Sussex i England, hvor Ian Caple (Tindersticks, Tricky, Lise Westzynthius bla.) tog sig af mixet.
På albummet optræder Mikkel Damgaard, Rune Kjeldsen, Nicolai Munch og Jesper Lind (som også tilhører Unmacks live-opstilling) og så er der en gæsteoptræden fra Michael Møller fra Moi Caprice.
Også Unmack selv og producer Nørlund spiller ivrigt med, hvor der er plads.

1.single fra AFTENLAND EXPRESS var nummeret ”Coke Lovebirds” og P3 må siges at have taget særdeles godt imod nummeret. Nummeret var nemlig P3 ’s uundgåelige i uge 6 og det er stadig i hård rotation på P3.

AFTENLAND EXPRESS-turneen begynder 19. april i Roskilde.”

3 tanker om “Pressemeddelelse”

  1. Det lyder ikke dårligt.

    Koncerten d. 19. april fremgår mærkeligt nok ikke af A:larms hjemmeside.

Skriv et svar