Reaktioner og setliste på Roskilde

http://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-Ivcut.jpg

***** Ekstra Bladet – “Ren knockout”
***** BT – “…Unmack og et fantastisk band lagde mere end adskillige alen til begreberne spilleglæde og veloplagthed.
***** GAFFA – “Pragtpræstation…”
**** Soundvenue – “…en stemme man burde kunne købe på bånd til målrettet brug i ensomme nætter…”

Her er hvad blev spillet:

Hollywood
Født på en søndag
Happy ending
Røde lanterne
Fremmedlegionær
Invitation
Joyride
Satans yngel
Minder
Der kommer en morgen
+ + +
Alle har en drøm at befri
Vejen hjem fra rocknroll

7 tanker om “Reaktioner og setliste på Roskilde”

 1. Endnu en gang fantastisk som altid..

  Jens, dine koncerter er bare altid god optur uanset humør man ankommer i.

  Man sidder og håber man da får chancen for at se dig live igen en gang til efteråret….

 2. Vil også gerne kvittere for en rigtig god koncert på festivalen. Jeg er rigtig imponeret over orkestrets formåen og samspil – super. Endelig skal ensemblets dirigent og vokalist heller ikke glemmes. Det har du gjort godt og altså også en flot præstation af dig. Personligt glæder den generelt rockelskende Vedder sig over, at der i live-versionen er noget mere tryk på kedlerne end i studiesituationen.

  Som tilskuer var det, der i mine øjne trak (yderst marginalt, skal det understreges) ned, at ekstranumrene var lidt for indadvendte og med vokalisten for meget med ryggen mod publikum. Det er vist lidt af en kæphest herfra. Og lad mig da også lige nævne, at der blandt de gamle LS-fans også findes folk, som ikke nødvendigvis synes at Fremmedlegionæren er det eneste saliggørende *hint*

 3. Med en sol så brændende udenfor, at den kunne smelte selv den koldeste satan kickstartede I min lørdag på festivalen i år. Gik diekte i blodet på mig og tror stadig, at min Unmack-promille er himmelhøj. To me you are a work of art….

 4. Mange tak for at have givet lørdagen en fed start. Ingen slinger i valsen dér.

  Og held og lykke med stemmen, men kunne det trods alt være mere timet at den voldte problemer i netop det nummer.

 5. Kære Jens
  Du har selv lige sagt det: “Tak er kun et fattigt ord”. Men tak alligevel for en fantastisk koncert på en smuk lørdag eftermiddag et sted på den ø de kalder Sjælland. Sjældent har jeg oplevet noget så nærværende. Der var ren kærlighed i luften. Da jeg gik fra koncerten kom et par brandbiler susende. Var det mon fordi du satte så mange hjerter i brand ? Du og slagterne fik ihvertfald fyret godt op, og det var ikke fattigmandskoteletter der blev budt på. Hvor er du heldig med at have så godt et band, og hvor er de heldige at have dig ! Undskyld hvis jeg skamroser, men jeg er simpelthen nødt til det. Håber du og I andre havde en god festival. Hvad var toppen for jer ? Jeg blev sgu lidt vild med Strokes igen. De spillede dejligt så længe det varede. Det meget sympatiske band med det kryptiske navn Death Cab For Cutie var også en fin oplevelse.

Skriv et svar