Regrets, I've had a few…


Ja, det tror vi på. En vis Frank Sinatra fra Hoboken, New Jersey har 90-års fødselsdag i dag. Hvem af de to store vintage-sangere kan vi mon bedst lide her på siden – Frankie Boy eller Dean Martin?

3 tanker om “Regrets, I've had a few…”

  1. well.. Deano har charmen, og den legende forførende stemme. Farisærer som en hvis Robbie Williams, har meget at lære i den retning. Elvis var jo delvist inspireret af Martins sangstil og man kan også høre lighedspunkter. Så som charmeur og verdensmand, med hang til sjusser og letpåvirkelige kvinder, fortrækker jeg helt klart Deano. Rent kunsterisk, er der ingen over Sinatra. Har netop genhørt, mesterværker som “In The Wee Small Hours” og “Songs For Only The Lonley”, og det er nattemesterværker, hvor Sinatra har lagt swingen på hylden og bla. inspireret af hans nedbrudte forhold til Frk.Gardner, dykker ned i baren kl. 04.00 og synger som en fallen engel, med en smøg og en sjus. Det er viunderligt og det fungerer selvfølgelig bedst ud på de små nattetimer, hvor ensomheden har fået overtaget. Der kommer Sinatras gudsbenåede stemme virkelig til et gloværdigt udtryk. De 2 plader kan vitterligt anbefales, hvis man vil høre en andeledes og imo bedre side af Sinatra end dem man finder på de lidet opfindsomme opsamlinger..

  2. Ja, det er jo et godt spørgsmål. Hr. Sinatra er jo nok den der har været mest fremme i min levetid. Men hr. Dean kendes jo fra diverse TV-klip hvor han optræder i “lettere” beruset tilstand.

Skriv et svar