Roskilde nede

Koncerten på Gimle, Roskilde er desværre aflyst, som følge af koordinationsproblemer med det Kgl. Teater, hvor Kira & The Kindred Spirits spiller samme aften. Det betyder istedet tourstart for Jens U & Slagterne på Voxhall i Århus. Her er forårets træfpunkter:

20/04: Århus, Voxhall
21/04: Aalborg, Studenterhuset
26/04: Kolding, Pitstop
28/04: København, Vega
04/05: Viborg, Paletten
05/05: Randers, Von Hatten

7 tanker om “Roskilde nede”

  1. Gode nyheder!!!

    For de tålmodige kan det oplyses, at Roskilde-koncerten er flyttet til den. 27. september 2007. Så er der lidt at se frem til.

  2. Den enes død – den andens brød. Jeg glæder mig over, at Voxhall igen skal lægge scene til turnéstarten med alt, hvad det indebærer af småfejl, nervøsitet, numre der aldrig bliver spillet igen (I Dit Spejl) og en helt speciel elektrisk og forventningsfuld stemning!
    Vi ses!

  3. Vi har hele tiden været klar over, at 3 af Slagterne spiller på det Kongelige den aften. Det har så først vist sig for et par uger siden, at deres medvirken uheldigvis ligger allersidst i 3. akt, hvilket ville medføre et starttidspunkt for vores eget show i Roskilde omkring kl 22.45. Fint med os, men arrangørerne i Roskilde, som vel ved den slags, mener publikum vil få problemer med en så sen koncert, og har derfor kastet håndklædet i ringen.

  4. Hvad så, giver billetten så adgang til det kongelige?

    Der må da snart findes nogle alternativer på Sjælland? Elværket? Viften? Forbrændingen? Metro/Ringsted? Vershuset? Badeanstalten? bare for at nævne noget uden for KBH.

Skriv et svar