Så er det i dag

Måske er ikke alle aspekter af arrangementet som de burde være, måske er ikke al musikken lige spændende. Men det kan aldrig skade at sætte fokus på den uhyggeligt store udlandsgæld, som blandt andet landene i Afrika slæber rundt på.

4 tanker om “Så er det i dag”

  1. Duran Duran anno 2005 = 1 syngende (?) formningslærer, 1 gammel kone med solbriller + 3 svenske turister.

  2. Det bedste ved Live8-koncerten er nok at D*A*D ikke er der, selvom det da lød faretruende identisk da Bon Jovi spillede for lidt siden.

  3. Enig d1, trange tider for vital mainstream-musik. Bedre blev det sandelig heller ikke da Philadelphia kom på med attitudetung US-hiphop i form af Black Peas – say yeah!…yeah. Suk!
    PS – Duran Duran er nok den ynkeligste samling disillusionerede midtlivskriser jeg længe har set. Midt TV stod næsten af der…

  4. Elton John, find din indre cowboy og rid hans sporer, men næste gang så sørg for at du kan nå ind til klaveret. Wild Boys, Old Men! Nok så meget blå krigsmaling kan altså ikke skjule at stemmen er slidt og nogle trænger til en pause. Men…everybody hurts! Green Day… åh åh åh åh åh syng med allesammen…… Sikke noget l***, lad os håbe at der kommer nogle penge ind til det gode formål, så det kan overskygge den åbenlyse musik krise og de sørgelige revival tider, som vi befinder os i her i 2005.

Skriv et svar