Something will change…

40-årsdag i dag for udsendelsen af Echo & The Bunnymen-singlen ‘A Promise’, der hører hjemme på mesteralbummet Heaven Up Here (1981). Her sangen fra en nogenlunde samtidig optræden på tyske Rockpalast…

2 tanker om “Something will change…”

 1. Alle har været noget mutte efter i onsdags.
  For mit eget vedkommende hjalp det med rigelige mængder ærter, jordbær og is. Andre har måske haft brug for mere peber – Bunnymen er også godt.

  Det er en flot 7”.
  Jeg har den ikke, men den ville se godt ud i køkkenet over det solblegede, blå Hemingway-foto, i glas og ramme, og Awake and Dreaming-bogen, meget stemningsfuldt.
  (Fotoet har jeg klippet fra en bog. Hemingway sidder træt og firskåren på en trappe. Han ser lidt forpint ud, men der er også gnist. Det er efter han har fået Nobelprisen og de derpå er styrtet ned med fly, i Afrika, to gange på en uge, Carlsberg-øl og gin, som man kan læse om i ”Julegaven”). Den grå Efterklang Piramida-koncertplade hænger også lidt længere henne, selvom den er alt for sart.
  Er ved at udvide dekorationen under vinduet. When Saints Go Machine ”So deep” er kommet op, jord og vand, her kunne den også være. Eller måske skal det være undervands, med denne 7” med den smukke scalare og også dejligt nummer?

  https://www.discogs.com/The-Big-Dish-Slide/master/55756

Skriv et svar