Steven, it was really nothing?

steven-gerrard-arrives-at-001

Nej, forhåbentlig er det ikke alvorligt. Men Liverpools skarpe jul slingrer her umiddelbart efter Gerrard’s anholdelse søndag nat mod efterfølgende voldsanklage til følge. Offeret – en 34-årig familiefar og Man U-supporter (!) – har mistet en tand, muligvis brækket næsen og fået 4 sting i hovedet, efter en pludselig opstået uoverensstemmelse, der angiveligt handlede om den spillede PA-musik på in-stedet The Lounge Inn i Southport, hvor Gerrard hang ud med venner, få timer after Liverpool’s massive 5-1-udesejr i Newcastle. Så hvad nu…? Næste kapitel skrives måske først lørdag aften i Bill Shankly’s gamle hjemby Preston, hvor hjemmeholdet har FAcup-dyst mod Liverpool.

8 tanker om “Steven, it was really nothing?”

 1. Det var ellers ved at være svært at bevare pessimismen, men Gerrard af alle har sørget for den kom tilbage. Nu fucker Liverpool garanteret det hele op i januar.

  Nå men jul og nytår på førstepladsen kan ingen da tage fra drengene fra Anfield.

  Godt nytår, både til røde og alle andre her på bloggen….

 2. Trsit for engelsk fodbold, og forhåbent ikke nogen lang dom – eller nogen dom – så han kan spille for mit andet fædreland (engelsk blod løber i mine årer)i forårets kval kampe.

  Som Chelsea fan… ja. Der kan jeg naturligvis kun håbe på en lang dom. I klarer jer uden Det Dejlige Menneske.. kan I klare jer uden dem begge?

 3. Dette er min første kommentar på denne blog, som jeg har fulgt et godt stykke tid – som stor Pool- og indierockfan, så goddag allesammen :-). Sikke noget lort, Stevie har rodet sig ud i. Jeg håber, det viser sig at han blot har sunget “Hang the dj, hang the dj, hang the dj…”.

 4. Steven = A Sweet And Tender Hooligan?

  Skuffende, skuffende, skuffende….Især nu, hvor vi den næste uge, med humøret højt, skulle vandre ind i det nye år, høje på Liverpools ydmygelse af Newcastle.

 5. Hmmm man skulle tro, at manden havde lidt mere format end at blive involveret i sådan noget pis. Skovl !!!

 6. Uha det var noget af et chok(-og et kæmpe suk), den nyhed blev efterfuldt af. For en glødende rød er det med rystende hænder
  og bankende hjerte jeg venter på næste skridt i sagen.
  Håber og ber til det ikk bilr´coma…

Skriv et svar