9 tanker om “The Raveonettes på Vesterbro…”

  1. Anders: jeg måtte lige researche, vidste sgu ikke, at det var Hilmar der spillede guitar på den…

  2. Ulrich. Ja. Men i den grad også fordi, der er en savnet mand, der har skruet på nogle knapper og spillet nogle velsignede toner på sine strenge på den sang..

  3. Anders, jeg elsker også Vil Du Være Min i Nat, men så absolut i Lotte Andersens version, den der var med i Juletestamentet, Henderson er en bedre sanger, men Lotte Andersen giver sangen mere sjæl, og hvorfor du kan lide den? fordi den er fucking god, super rørende melodi og tekst.

  4. Jeg har det ret svært med julemusik. Har dog et blødt punkt for Vil du være min… (hvorfor mon jeg har det?).. + Peter Sommers Fra mig, Til Mig.

    Men jeg synes dog, at The Christmas Son er et helt fantastisk nummer – meget iørefaldende. Meget bedre end de andre julesange, som Raveonettes har indspillet..

  5. Jens, jeg ved efterhånden som mangeårig læser af jeres blog, at du ikke er den store fan af julemusik, du har vist decideret skrevet det engang, hvor jeg spurgte hvorfor du aldrig linkede til julemusik i december, hvorefter jeg spurgte tilbage, hvad synes du så om Bowie og Bings duet, hvortil du skrev noget knapt så flatterende om deres duet. Men hvad synes du så om Raveonettes’ Christmas Song? Jeg synes den er aldeles fremragende, den er så goddamn catchy, og den er skammeligt undervurderet, hvis der havde været noget som helst refærdighed til, så var Sune blevet ligeså rig som George Michael og alle de andre succesfulde julesange-komponister. Den medvirkede engang, kan jeg erindre, i et afsnit af The OC! Og i en virkelig dårlig julefilm, Hjælp, det er jul! Og også, ser jeg på IMDb, i et afsnit af Vampire Diaries…

  6. I Aarhus var det samme fremgangsmåde. Effektiv måde at gøre det på. Her var der dog (naturligvis) ingen X-mas Song men i stedet Remember. Spændende om turnéen med Raveonettes kan få Sune W til at ryste nye sang ud af ærmet..

  7. Markeret af +1 minuts stilhed fra scenen badet i orange lys, hvortil PA’et spillede liflig Hawaii-instrumentalmusik fra 50’erne. Så var den mentale rejse gjort og sindet klar til ‘The Xmas Song’.

Skriv et svar