4 tanker om “Tourstart i morgen!!!”

 1. En fin, fin aften i den mørke, regnvåde by på heden. Tændt LS som i den grad fik spillet publikum op.

  Setlisten var – heldigvis – stærkt præget af numrene fra ”Kærlighed & Straf, men også Frelsens Hær og Skandinavisk Lyst var godt repræsenteret. ”Det Nye Love Shop” har for alvor gjort sit indtog (11 ud af 18 numre var fra de tre seneste plader).

  Der var ingen premierenerver at spore, men vi skulle halvvejs hen i koncerten, inden lyden for alvor begyndte at spille – indtil da var Mikkels keys og backtracket svært at høre fra den sædvanlige plads på 3-5 række i venstre side.

  Tåreflammer Ned virkede noget afpillet/for nedtonet i versene og Nede Ved Floden var noget klemt mellem Alle Har En Drøm og En Nat Bliver Det Sommer.

  Til gengæld fungerede det mere end godt, at Alle Har En Drøm hverken var åbningsnummer eller slutnummer.´

  Mesteren (ikke en sang om AGF) og Den Længste Drøm Er Alt For Kort stod meget stærke og var blandt mine favoritter. Fremmedlegionær og I Den Nye By var blevet hjemme i Drømmenes København, men med 10 album at vælge mellem er det uundgåeligt, at der ryger et favo-ritnummer eller to i svinget.

  Mere Vil Have Mere – jeg ser frem til endnu en aften for HH & HH i Aarhus Havn om en uge!

 2. Der skal en del til at lokke mig væk fra Århus Stadion. Men i morgen starter vi den mælketogs hvide bil og sender kursen mod Smallegade!
  Ser frem til nye sange i liveforklædning og genhør med gamle favoritter. Glæder mig så hurtigt jeg kan. Det bliver en stor aften i Smallegade!!!

 3. Glæder mig til lyden af kærlighed – såvel lyden af gamle sange og lyden af de nye! Det bliver stort, kærligt og festligt! Glæder os til at se DK’s bedste boyband lyse langt væk af spilleglæde!

Skriv et svar