9 tanker om “NYD DIN LOVE SHOP!”

 1. Fantastisk, et album som bare vokser fra gang til gang, På den måde er Love Shop i 10’erne anderledes end Love Shop i 1990’erne, dengang sad sangene på nethinden – uanset om det var på 1990, DK, Billeder af verden, Go eller Det Løse Liv – lige med det samme, nu skal man lige tilbage et par gange og hente numrene frem igen for, at de sætter sig fast. Der kræves noget af lytterne. Min umiddelbare favorit på albummet er pt. Leve Er At Dø Med Stil – nok det mest klassiske LS-nummer og et fantisk melankolsk guitarspil. Men jo, såvel Folkets Hus og Druknet Senegal Vin har også sat sig spor, akkurat som flere andre af numrene. Jeg lytter fortsat,

 2. Albummet er et nyt højdepunkt. LS kan bare blive ved. Her gemmer sig – kan man allerede sige nu – mindst 3-4 nyklassikere i LS-sangskatten, som i forvejen fylder pænt meget. Forrest ligger 1. og sidste skæring.

 3. Det album bliver bedre og bedre for hver gang, det høres. Og flot optagelse fra Berlins undergrund til Leve Er At Dø Med Stil. Sendte den på youtube til min gode ven, der også er meget tyskvenlig. Han nød den, men ærgrede sig over ikke at kunne se, hvad det var for en bil, som Jens Unmack ligger sig til at dø i!
  Kan I hjælpe med et svar?
  Alles gutes.

 4. Tak til hele bandet! Det lyder virkelig godt. Lige nu er Underdanmark en heftig favorit.

 5. Hører album på Spotify. Satser på mange afspilninger, så der er et par kroner til jer!
  British Racing Green om David Bowie er lige i hjertet. I Berlin Siger Alle Farvel er meget smuk. Lyden af U-Bahn kører også igennem Druknet Senegal Vin.
  Glæder mig til Love Shop i Portalen, Greve 4. april.

 6. Forrygende produktion! Stor ros til Mikkel. Helt vild med det næsten “Blade Runners’ke” baggrunds-blipperi på ‘Folkets Hus’.

 7. Er topbegejstret! Har lyttet markant siden i tirsdags.

  Den Nordiske organiske sound, hvor miljøet kan mærkes er en berigelse. Teksterne opleves dybere og lettere. Track 9 er virkelig en overraskende gave – tak.

  Jeg giver en Calva når lejligheden byder sig…

Skriv et svar