Unmack med hos Ulla Henningsen

ullah_200.jpg

Jens Unmack har en finger med i spillet, når Ulla Henningsen nu udsender sit Nikolaj Nørlund-producerede album Skønne Spildte Dage på Auditorium. Ikke bare har Unmack oversat en række af pladens engelsksprogede originalsange; han synger også kor på to numre, Cat Power-sangen ‘På Barer’ og CV Jørgensen-nyklassikeren ‘Sæsonen Er Slut’. Skønne Spildte Dage er i handelen fra mandag. Her er dens indhold:

Intet Kan Erstatte Dig (original titel: Nothing Takes The Place Of You)
To Mennesker På En Strand
På Barer (original titel: Lived In Bars)
De Skønne Spildte Dage (original titel: Yesterday When I Was Young)
Sct. Emetri
Sommeren Er Ovre (original titel: Summer Is Over)
Grædende I Døren (original titel: Standing In The Doorway)
Knuste Hjerter (original titel: What Becomes Of The Brokenhearted)
Kærlighedsbrev (original titel: Love Letters)
Du Kan Tage Ham (original titel: You Can Have Him)
Mørkeland (original titel: The Crying Game)
Der Skal Lidt Kærlighed Til (original titel: Put A Little Love In Your Heart)
Sæsonen Er Slut

11 tanker om “Unmack med hos Ulla Henningsen”

 1. Man kan sige meget dårligt om internettet generelt. Men hvor er det fantastisk at se en debattråd fra 2007 pludselig fortsætte i 2019. JacobH er en overvejelsernes mester – 12 år efter at have tænkt over sagerne, så var han klar til en kommentar 🙂

 2. Tak, synes også selv det er et fint og anderledes dansk voksenalbum, som desværre aldrig fandt det bredere publikum det – og Ulla Henningsen – nok kunne have fortjent.
  Ja, Paul Weller’s ‘You Do Something To Me’ blev også indspillet, men du bør næsten kontakte Nikolaj Nørlund og spørge ham, da albummet var hans projekt både musikalsk og pladeselskabsmæssigt, så en evt gen- eller vinyludgivelse ligger 100% i hans hænder.

 3. Jeg har lyttet rigtig meget til dette album, som jeg synes er helt fantastisk og har en spændende nerve.

  Jeg tager chancen og skriver her 🙂 På en anden hjemmeside ser det ud til, at der er optaget 15 sange til CD’en, men kun 13 af dem er kommet ud. Kilde: https://www.imusic.dk/music/5708422000596/ulla-henningsen-2007-skoenne-spildte-dage-cd

  En af sangene, der ikke klarede “cuttet” var: “Du Gør Noget ved Mig” med dansk tekst af Jens Unmack.

  Spørgsmål: Er der en mulighed for at den kommer ud senere på digitale tjenester eller en “collectors edition”?

 4. jeg synes nu Ulla Henningsens stemme er skøn. Det var et fantastisk nummer på Leonard Cohen hyldesten. Meget meget sexet. Synes det bliver spændende at høre, hvad hun kan i så kyndige hænder.

  Synes måske valget af numre er lidt kedeligt. I hvert fald rører what becomes of the broken hearted og put a little love in your heart intet ved mig i deres original versionerne. Men måske bedre hos Nørlund og Henningsen ??

 5. Jeg ved ikke rigtig med nogen af de Henningsen-numre. Der er et eller andet ved den sært tvekønnede stemme og det svingende udvalg af sange, der lader mig ret uberørt – selv om Nørlunds produktion som sædvanlig er tiptop.

  Dusty-coveret er glimrende, dog!

 6. Jeg har VIRKELIG, VIRKELIG, VIRKELIG…ETC svært ved Sebastian! Jeg ved godt at det ikke virker videre nuanceret, men jeg synes dælme at det er noget crap!

 7. Jeg har lige scoret mig et ex af Sebastian boksen… God musik, men jeg synes godt de kunne have gjort lidt mere ud af selve cd´erne, lissom Gasolin’s “The Black Box”, hvor der jo virkelig var kælet for detaljen.

 8. Tror jeg melder pas!

  Intet kan erstatte Toussaint McCall – hvor er nerven blevet af i Ulla Henningsens søvngængeragtige version? Tjek originalen på en af Dave Godin’s uundværlige Deep Soul opsamlinger, tror det er 2’eren. Er ej heller imponeret af hendes fortolkning af fantastiske Cat Power. What becomes of the brokenhearted er dog svær at ødelægge.

  Til gengæld er jeg svært fristet af den nye Sebastian 70’er boks!

Skriv et svar