59 tanker om “Announcement: Tour nu!”

 1. Kentpark North 😉

  Nogen som har hørt hele Private skiven? Tror (håber?) der er en stor plade gemt i den små Troelsen når han engang er færdig med at lave 80’er retro og finder sin egen lyd.

 2. Du tager os jorden rundt.

  Som tak for at du via din musik tager os jorden rundt på en funklende globus og gør en skiftevis rolig og urolig, tager vi i morgen fra Aalborg til København for at høre dig i Pumpehuset.

  Vi er der for at høre din helt egen stemme efter Love Shop!

  Hilsen de forventningsfulde

  Anita Elefsen og Helmut Kok.

  P.S. Vi holder øje med dine moves!

 3. Mens Radiohead åbenbart har ramt flere harddiske langer jeg en anbefaling ud. Tillbaka till samtiden med svenske kent er efterårets album so far. Det tager fem-syv gennemlytninger at vænne sig til den Spleen United inspirerede elektrorock/-pop, men så sidder den i skabet.
  Og nej det kan ikke betale sig at græde over spildt mælk og sige. Jamen kent var bedre dengang, de udgav Isola:-)

 4. Denne gang er der ikke så meget, der lyder som dårlige numre med Aphex Twin. Det lyder mere som dårlige numre med Radiohead.

  Forhåbentlig skifter jeg mening til det mere positive!

 5. Det er meget Radiohead, her halvvejs igennem tredje gennemlytning tror jeg dog ikke den er så langtidsholdbar – til trods for at det lyder til at der er nogle fine ting på. Umiddelbart er det hele dog varianter af ting de har gjort bedre før. Det kan dog nå at ændre sig mange gange endnu.

 6. Hvem byder ind med de første indtryk af In Rainbows?

  Umiddelbart er begejstringen over genhøret med flere gamle koncertkendninge stor – ikke mindst nude og arpeggi. Men noget nyt udtryk er svært at finde… indtil nu i det mindste.

 7. For fanden i hede hule helvede hvor jeg savner “En nat bliver det sommer”…..Jens, spil den i Pumpehuset og så aldrig mere. Giv os lov til at sige farvel til den………….

 8. Normalt giver jeg ikke meget for folk, der er forudindfattede, men jeg håber meget, at “Alle Har En Drøm” når tilbage på sætlisten inden på lørdag i Smilets, ellers vil det vist være første gang siden foråret ’01, at den ikke bliver spillet til en koncert (når vi ser bort fra de øvrige på denne RUS-tour), hvor Jens står på scenen.

 9. Det er fornøjeligt at se, at koncerten i Pumpen er flyttet til efter landskampen mod Spanien.
  Har længe tænkt over, hvordan dælen Jens kunne planlægge en turné, der faldt sammen med den kamp. Og måske skulle han lige se udfaldet af kampene mod Sverige og Liechtenstein, før der blev taget affære, så vi kan nå det hele … Tak!
  Synd med Agger i øvrigt. Og det er ikke set med United-øjne, men med danske øjne ..

 10. Væk med stolene er bare citatet folk tager med sig fra den koncert 🙂

  har set det nævnt på flere blogs der omtaler Unmack koncerten igår:)

  Vanløse koncerten vil altid huskes for at stolene blev taget væk og Vanløse blev herefter aldrig det samme igen

 11. Ja, der var ihvertfald to til koncerten i Vanløse Kulturhus i aftes, der fik et trofæ med hjem. Begge plakater var ihvertfald væk, da koncerten var slut. Desværre fik jeg ikke fat i en.
  Ellers en fed aften i selskab med Jens U og Slagterne. Det startede roligt ud med siddende publikum og ulden lyd, men efterhånden som aftenen skred frem kom lyden på plads (selvom jeg personligt godt ku’ tænkt mig en lidt tydeligere vokal. Min novice-kammerat råbte taktfast “kooooo-kaaaaaa-drys” istedet for Coke Lovebirds …) og publikum kom op af stolene, godt ført an af den trofaste fanskare på de bageste rækker. Halvvejs var der en der råbte: “Væk med stolene”, og så var der ellers gruppekram foran scenen, hvilket løftede hele koncerten et hak ekstra. Tak for sangen – kom snart tilbage til Vanløse (born’n raised there)

 12. Må vi se den gule poster her på siden (beklager, hvis den har været på tidligere)?

  Ellers kan BeatBox nok forvente at blive væltet af henvendelser 🙂

  Gnilre: DR oplyste efter BeatDay, at JU-koncerten ikke ville blive lagt på pga. tekniske problemer med optagelsen. Jeg ved ikke, om koncerten blev sendt live på P3.

 13. Pete1970, den døde tyr er desværre ikke en plakat, men kun forsiden til den tourbog med praktiske oplysninger, band og crew har med rundt.

  Den gule poster er en, vi i en vis fart måtte have afsted midt i sommerferie, da flere spillesteder krævede noget hurtigt at sætte op med vores navn på. Deraf dens lidt uhm….primitive look. Tyrehovedet på den har dog intet med nogen dansk eks-kopunkgruppe at gøre, nej tak, men stammer vistnok fra et mellemeuropæisk slagterlaug.

 14. Question! Jeg er mere end betaget af “posteren” med den døende (døde?) tyr…jeg henvendte mig til BeatBox, hvor en flink mand skrev han ville sende mig plakaten. I dag modtog jeg den så, men blev (en anelse) skuffet. Istedet for farvebillede og de sorte kanter, er plakaten skrigende gul. Øverst står der UNMACK & SLAGTERNE og i midten er der en sort cirkel med et kohovede/tyrehovede ala D:A:D….øhhhhh hvad er nu det for noget?

 15. Så er den lette del af ugen ved at være overstået og den hårde del begynder at banke på. Forhåbentlig 3 gode Slagterkoncerter og en tur i operaen med Henrik Hall venter forude. Håber vi ses i Suburbia

  Er der nogen der ligger inde med optagelse af BeatDay koncerten fra P3?, synes ikke at kunne se at den er til at afspille via DR’s hjemmside.

  Til deltagerne i Unmackligaen: Fremtidige præmier bedes venligst skrives i forumet på ligaen, så vi ikke overser nogen.

 16. Jeg smider en De Må Være Belgiere cd i præmiepuljen, men for ikke at virke grisk så må den hellere gå til andenpladsen – jeg har ingen planer om at give førstepladsen fra mig.

 17. Tak til Erling – jeg må vist se at bryde hjernen for at nærmere udspecificeret præmie efter en helt og aldeles miserabel runde i weekenden – var ellers meget oppe på doktorens digte og en masse øl, men det kræver jo nok en scoring hist og pist!

  Unmack & Slagterne – ja tak. Vi ses i Templet på lørdag og på gode gamle Voxhall i Århus Fest. Men under al kritik at os oppe i Aalborg ikke får vores egen aften. Hvad med 1000fryd hvis Studehuset er vanligt sløve og Skraaen endnu værre?

  Og hvem skal med til den gode, den onde og dronningen sammen med Henrik Hall og andre kongelige på søndag?

 18. Til information af deltagerne i Unmack-ligaen kan det oplyses at jeg nu har lavet en oversigt inde i unmack-ligaen over præmierne. Håber jeg har fået alle med.

 19. Lige en off topic bemærkning – I disse dage er det præcis 30 år siden at Talking Heads: 77 udkom. 🙂

 20. Sikke dog en nice plakat, den glæder jeg mig til at få fat i. Mon det allerede bliver på torsdag i Vanløse?

 21. Også er der nyt om den vinylklædte Louise..

  “Den nye single hedder Louise Siger og den er allerede i rotation på P3. Inden længe vil den kunne erhverves som klassisk 7” vinyl, hvor B-siden er et sugende instrumental-mix af Ian Caple (Tindersticks, Tricky osv). For de mere digitalt indstillede vil den være tilgængelig på iTunes.”

  http://www.alarmmusic.dk/news.php?nyhed=341

 22. Hvis Otto skal have t-shirten, må han da håbe at det er andenpræmien, idet Enjoy Laudrup altså sigter direkte mod en meriterende sejr i denne managerspillets “Champions League”.

 23. Hej Erling K. Vi mødtes efter Jens og Slagternes optræden på Charlottenlund sidste måned, og jeg bad dig snuppe en Satans Yngel t-shirt med til koncerten i Vanløse. Desværre er jeg blevet forhindret, så istedet satser jeg på at vinde unmackligaen med “The Dudes” 🙂 Iøvrigt smider jeg en Select-fodbold i puljen.

 24. Har lige fået mail om at koncerten i pumpehuset d. 13/10-2007 først starter kl. 22.30 p.g.a. der spille landskamp Danmark-Spanien samme dag

 25. Mens vi venter på at det bliver den 17/9 – Dagen hvor almægtige Kent slipper ud deres nyeste single, hører jeg den nyanskaffet single “Nålens öga” med Kent..Denne fabelagtige sang gør ventetiden mere holdelige

  Nån står i porten
  och andas rök
  skuggan över gården
  når in i vårt kök
  Här kommer rädslan, gamle vän
  När alla fjärilar i magen vaknar upp
  Viskar välkommen hem

  Jag räknar tre, fyra, fem
  (ljug för mig, ja ljug för mig)
  Det är inte slagen som känns
  (ljug igen)
  Det går en osynlig gräns
  (ljug för mig, ja ljug för mig)
  genom ögat på nålen

  Nån står i dörren
  och lyssnar stum
  skuggan över tröskeln
  når in i mitt rum
  Här kommer rädslan, nu igen
  När alla fjärilar i magen nålas upp
  till ett mönster på min säng

  Jag räknar tre, fyra, fem
  (ljug för mig, ja ljug för mig)
  Det är inte slagen som känns
  (ljug igen)
  Det går en osynlig gräns
  (ljug för mig, ja ljug för mig)
  genom ögat på nålen

  Jag räknar tre, fyra, fem
  (ljug för mig, ja ljug för mig)
  Det är inte slagen som känns
  (ljug igen)
  Det går en osynlig gräns
  (ljug för mig, ja ljug för mig)
  genom ögat på nålen

  Btw. God snak du fik med Frederikhavnske Allan igår Jens….

 26. Nu hvor jeg allerede har gjort denne tråd til et forum for køb og salg af billetter, så har jeg en kæmpe bøn.

  Er der en eller flere derude, der har en og helst to billetter for meget til Springsteen den 8.12 så sig til!
  Billetlugen viste sig endnu en gang fra sin værste side, og var helt umulig at komme i gennem på.

  Så hjælp er tiltrængt!

 27. og glæder mig da til tournen…

  især hvis jeg får lokket min tyske liebe med til en af koncerterne.. ja arbejder på at få hende, og fandt ud af vejen til hjertet går gennem Unmacks musik (købte Aftenland til hende forleden og den blev hun utrolig glad for) så nu skal hun bare lokkes med til en koncert og jens gi den gas på scenen så vi alle går glade hjem 😉

 28. mmm hormail 🙂

  ja enig. så Police selv og gik selv derfra lidt glad, lidt skuffet. der manglede bare noget. Synes egentlig Sting gjorde hvad han nu kunne. Stewart kom sent igang men var fin på de mere komplicerede ting, Andy Summers bare rent ud elendig fra start til slut.

  Aftenens højdepunkt for mig var klart Fiction Plane.

 29. Mailen er naturligvis anderslai@hotmail.com, og prisen er 520,- inkl. gebyr.

  Det må være årets ringeste koncertoplevelse i går på Vestereng m. The Police, der har sat sit aftryk. Indrømmet! Jeg har aldrig set lyset i dem, men magen til uengageret optræden og dovent publikum skal man lede længe efter. Jeg ser frem mod koncerterne inden døre. Det kan kun blive bedre!

 30. Skulle der være en enkelt derude, der har lyst til at høre H Hall sammen med bandet bag årets bedste album The Good, The Bad & The Queen?

  Jeg har en billet i overskud til første række på 3. balkon. Udover en forhåbentlig fantastisk musikalsk oplevelse får du fornøjelsen af at være i selskab med mig og et par stykker mere! Lyder det ikke fristende? Stik mig en mail på anderslai@hormail.com!

 31. Og endnu engang tør Aalborg ikke binde ad med endnu en koncert. Det er naturligvis ikke kvalitetshensyn, der er tale om. 9. november kan man f.eks. for anden gang i 2007 vælge at blive udsat for Thomas Buttenschøn på Studenterhuset.

  Man kan naturligvis også vælge at lade være.

Skriv et svar