When Boxing Day comes

liverpoolfc_christmas_4thmb

For første gang i 12 år har det været rød jul, dvs. juleaften har Englands tophold heddet Liverpool. En af de traditioner jeg altid har holdt allermest af ved jul, er det kampprogram man i England afvikler så insisterende intensivt henover den. Fra et par dage før juleaften og til to-tre dage efter nytår er samtlige engelske divisionsklubber i match hele 4 gange. Ret heftigt for så kort en periode, hvor samtlige andre seriøse europæiske ligaer ligger i vinterdvale. I dag 2. juledag – briternes Boxing Day – går det som altid løs på tætpakkede stadions over hele Storbritannien. Og små 48 timer efter er der ny spillerunde igen. Så om Liverpool stadig ligger #1 nytårsaften er langtfra sikkert. Her den stamina-krævende køreplan for de næste dages Premier League-spænding:

Fredag, 26. December
Stoke City v Man Utd (13.45)
Chelsea v West Brom (14.00)
Portsmouth v West Ham (14.00)
Tottenham v Fulham (14.00)
Liverpool v Bolton 3-0
Man City v Hull City (16.00)
Middlesbro’ v Everton (16.00)
Sunderland v Blackburn (16.00)
Wigan v Newcastle (16.00)
Aston Villa v Arsenal (18.15)
Søndag, 28. December
Newcastle v Liverpool 1-5
Arsenal v Portsmouth (15.00)
Bolton v Wigan (15.00)
Everton v Sunderland (15.00)
Fulham v Chelsea (15.00)
West Brom v Tottenham (15.00)
West Ham v Stoke City (15.00)
Blackburn v Man City (17.15)
Mandag, 29. December
Man Utd v Middlesbro’ (21.00)
Tirsdag, 30. December
Hull City v Aston Villa (21.00)

9 tanker om “When Boxing Day comes”

 1. “One report suggested Gerrard and a group of his friends were involved in some sort of altercation after the man refused to allow the midfielder to play his favourite songs on the sound system.

  Gerrard is a big fan of Phil Collins and counts the singer’s greatest hits as his favourite album. He is also partial to Coldplay.”

 2. Typisk, endelig kan man føle sig ovenpå i en rød jule- og nytårs fodboldrus, og så sker der sådan noget, og man begynder at føle uvished og frygter, at mesterskabsdrømmene ender en fugtig nat nord for Liverpool.

  Well, han er ikke dømt for noget, og jeg håber på, at han heller ikke bliver det, men blot har været det forkerte sted på det forkertetidspunkt….

 3. Enig Thomas. Bare det faktum, at der i januar er noget at se frem til, er jo en succes. Dog er der stigende pres, ved at ligge nr.1 i nogle kampe, ren mavesårs fremkaldende…

  Men igen, 2 kampe i træk hvor vi spillede død-hamrende-godt og endda med flere “reserver” på banen. Selv udskældte Lucas spillede jo med hidtil uset overskud.

 4. Også #1 til nytår. Hvad skal det dog ikke ende med? Og de spiller endda også serværdigt, som i gamle dage….

  Dermed er min (beskedne) målsætning for sæsonen 2008/09 opfyldt: Tænk hvis Liverpool stadig har en realistisk chance for det engelske mesterskab på den anden side af det hårde program omkring jul og nytår. Det plejer at være passé i oktober eller november.

 5. Ja, det overrasker mig, at LFC-fans overhovedet kan huske den sang :o). Om ørkenvandringen fortsætter, bliver vi klogere på i løbet af foråret….!

Skriv et svar