When saturday comes

BgYROTJCUAIJP9L

Så er det nu det gælder. Knock ’em off their fucking perch. Chancen er der søndag over middag. Og Liverpool besidder lige nu kvaliteten til at slå et middelmådigt Moyes United på Old Trafford. Men er selvtilliden til det? Matchen mellem de to samme sted i Liga Cup’en i september udstillede et for tandløst LFC-hold med alt for meget respekt, der ikke turde gå helhjertet efter chancen og derfor fortjent tabte på dagen. En anderledes opsøgende og aggrersiv attitude ønskes i den grad søndag, hvor Man U har meget mere at miste, ikke mindst med tanken på, at en ligeså altafgørende CL-kamp mod græske Olympiakos følger få dage efter. Mr. Suarez, will you rise to shine?

Manchester United-Liverpool, søndag, kl. 14.30, 3sport2/downthelocal

4 tanker om “When saturday comes”

  1. Hvorfor så bekymret, Rozzer? Det var jo bare lige et middelmådigt midterhold, som skulle besejres 🙂

    Når Liverpool kunne vinde to gange over Stoke i denne sæson, ville det være kommet bag på mig, om Manchester United overhovedet skulle være noget problem.

    Hilsen Mandagstræneren

  2. Jeg har det rigtig svært med LFC som udråbt i favoritrollen på søndag. LFC har vist sig bedste som underdogs, som det britiske AaB, der i al “hemmelighed” ligger godt til i ligaen.

    Jeg forventer altid et LFC nederlag på OT. Vi har det notorisk svært der. En marts dag i 2009 foruden. Rollerne denne gang er byttet om. Manchester United har nærmest kun deres ære at spille for, og LFC har en top 4 placering og ét skud i mesterskabsbøssen at kæmpe for. Det er helt surrealistisk. Jeg tror dog at United vil vise – i denne sæson – en sjælden set glød, og det samme vil de ellers forretningsgrå tilskuere på lægterne. Jeg håber LFCs offensiv, trods alt vil være en for stor mundfuld. Jeg håber det af hele mit hjerte. Men ser det ikke ske. Ikke på søndag.

  3. Åh, jeg mindes stadig 14. marts 2009, hvor alt bare gik op i en højere enhed. Dén kamp alene gjorde det sølvgrå away kit legendarisk!

Skriv et svar