Woking class hero

sunday_mag_203628a.jpg

Brug 10 minutter sammen med ildsjæl og mod-ikon Paul Weller, tidligere frontfigur i The Jam, nu succesfuld soloartist, på en tur ud til London-forstaden Woking, hvor han voksede op. Reportagen fra The Times kan læses her.

4 tanker om “Woking class hero”

 1. Ildsjæl synes jeg nok han er stadigvæk. Hvor mange andre mister fokus og bliver bløde med alderen, har Weller endnu altid stillet høje krav til sig selv og sit musikalske output. Man har fornemmelsen han ikke ligefrem spiller musik for bare at have det sjovt; der er mere på spil.

  Selv er jeg slet ikke glad for alt han udsender, eller for hans stadige indsisteren på 60’erne som udgangspunkt for enhver holdbar musik, men derfor er det nu ikke så svært at nære respekt for ham anyway.

  PS – Ikke iorden at kalde ham Poul, Pastor. Han hedder Paul.

 2. Er desværre havnet i en retro blindgyde. Ikke underligt at Mojo/Uncut hylder ham. Har vel ikke for alvor taget chancer siden Style Council (og den første solo-plade)?

 3. The Jam var ikke dårlige. Faktisk lavede de adskillige sange, der er blandt de bedre fra de år, hvor denne blogs forfattere frekventerede gymnasier på det danske kontinent. Men jeg fik aldrig set dem spille.

  Først engang i halvfemserne så jeg Poul W. på Roskilde-festivalen, og da var han desværre blevet kedelig. NMEs fordums afgudsdyrkelse var nok også lige lovlig meget at skulle blive ved med at leve op til.

  Er det ikke ved at være længe siden, Poul var en ildsjæl?

Skriv et svar