4 koncerter forude!


Vi kan vel godt kalde det en slags tour. Jens U & De Røde Lanterner holder bag vinteren 4 koncerter her:

30/03/06: Odense, Magasinet
01/04/06: Århus, Voxhall
10/05/06: Roskilde, Gimle
11/05/06: København, Store Vega

Billetter kan købes!

19 tanker om “4 koncerter forude!”

 1. Jeg har lige et andet ønske på denne side end at få Jens til min by (jeg rejser jo bare efter ham…) Men jeg (indrømmet) er en lidt af en jule hygger. Jeg elsker jul, men jeg er skisme træt af at høre George musen synge Last Chritsmas osv. Så kære Jens (med mindre du ikke er tilhænger af julen:-). Synes du skulle arrangere en jule cd med Diverse GODE OG DYGTIGE kunstnere (Der findes ikke en GOD jule cd). Så Jep, det er mit ønske til næste år. Og jer er stolt over at elske julen og at jeg ikke er en dem, der synes det bare skal overståes…Mangler bare lidt julemusik 😉 Så rigtig glædelig jul derude og iiih, jeg glæder mig til at se jer på Voxhall. xxx

 2. Undskyld, hvis det er ved at blive lidt Off Topic. Pete, jeg er ganske enig i alt hvad du skriver. “Paris, Texas” bør også nævnes i det fine selskab. Til gengæld var “End of Violence” og “Million Dollar Hotel” skuffende. Har du et link til din version af Himmel Über Berlin? Jeg har denneher, som jeg fandt for et par år siden efter have ledt efter HoB på DVD i årevis:
  http://www.anchorbay.co.uk/perl/search.pl?CO=ABWWD17

  Als das Kind Kind war … 🙂

 3. Jamen Himlen Over Berlin ER den SMUKKESTE film – oder filmgedicht! Købte den første gang på en lousy vhs i Berlin i 2000 – efter at have nydt den i biografen eller tv en sjælden gang. Sidste efterår var jeg så forbi Berlin igen og hjembragte en ny restaureret udgave på 2-dvd. Sjældent har den set bedre ud! Tonsvis af bonus ligeledes.
  Jeg holder også af fortsættelsen Faraway, So Close! Until The End Of The World er også formidabel, men findes kun (indtil videre?) i en 3-dvd udgave på italiensk!!!! Er dog sikker på at den er med i Wim Wenders re-issue serien som hans hjemland i øjeblikket laver….
  En skandale at inden danske distributører vil røre ved Wenders – det være sig kun hvis der er noget cubansk musik involveret 🙂

 4. Himlen over Berlin er for mig den smukkeste og mest rørende film der nogensinde er lavet – punktum. Idéen med Peter Falk der spiller sig selv er genial!

 5. Speaking of Wenders, så arbejdede Wim med soundtracket til filmen Until The End Of The World i Tritonus, hvor bl.a. Nick Cave’s bidrag (I’ll Love You) Till The End Of The World vistnok blev indspillet. Cave har endvidere mixet hele sit klassiske Nick Cave & The Bad Seeds-album The Good Son der i 1989, mens Die Mauer endnu delte verden ved floden Spree, kun et halvt hundrede meter væk derfra.

 6. Hey Jens! Tak for info – jeg skal forsøge at træde “varsomt” i jeres fodspor. Jeg kender efterhånden Berlin godt, men der var steder og locations jeg ikke kendte før dit indlæg! Prenzlauer Berg og Kreuzberg kender jeg – fantastiske steder. I det hele taget summer Berlin af historie – det være sig mestendels for mit vedkommende, 80´ernes Berlin. Som du selv nævner, personificeret ved bl.a. Bowie og Mr. Osterberg. Men som en voldsom stor Wim Wenders “fanatico” så er der også så meget andet godt…….stadig øv at jeg ikke kan være på VoxHall, jeg skal gøre mit til at snuppe en af de andre koncerter!

 7. Ahoy pete1970 – Hvis du skal finde Vejen Hjem Fra Rocknroll-Berlin, er det Kreuzberg du skal opsøge. For det var der vi boede, arbejdede, spiste, drak fyraftensøl. Pladen er indspillet i Tritonus Tonstudio på Schlesische Straße, som ligger lige ved Schlesischer Tor U-bahn-stationen for enden af Skalitzer Straße. Så det kvarter var vi rigtig meget i og omkring. Faktisk er kirkeklokkerne tilsidst på pladen fra en stor kirke på Skalitzer Straße, optaget en frostkold søndag morgen. Dér er der også masser af gode indiske, italienske og selvfølgelig tyrkiske spisesteder til næste ingen penge. For drinks og intim natstemning besøg eventuelt Wiener Blut på Wienerstraße eller det gamle lystbådehus Die Ankerklause på broen ved Cottbusser Damm, som Nørlund og jeg boede lige ved siden af. Førnævnte Wienerstraße krydser Skalitzerstraße og bliver til OranienstraBe, som også er et fint sted med masser af små specielle butikker, late night barer og diverse klubber. Mener at Hansa Studio, som Iggy og Bowie gjorde legendarisk, ligger meget tæt på denne gade, som også fører hen til berømte Checkpoint Charlie. Et besøg 3 kilometer længere mod syd i lufthavnen Tempelhof er absolut også anbefalelsesværdigt. Udover at være location for coverbilledet på VHFR, er det et imponerende og seværdigt bygningsværk. Men Berlin er, uanset næsten hvilket kvarter man er i, rig på muligheder for anything, så du finder nok din egen vej. Det gamle østtyske kvarter Prenzlauer Berg, nord for Alexanderplatz, som nu – helt ligesom Kreuzberg – syder af liv, alt-kultur, kreativitet, skal dog også lige nævnes.

 8. aaaaarrrrgggghhhh, og jeg må så ENDNU en gang konstatere, at når Hr. Unmack besøger min hjemby, Århus, så er jeg udenbys! Sidste gang var det Grækenland der kom i vejen, denne gang Berlin – det kunne være man skulle iføre sig sin ipod, klikke på Vejen Hjem Fra Rock´n´Roll og i stedet for at nyde live lyden, så slendre i diverse berlinske gader og stræder – Kunne Jens måske lokkes til at afsløre om der er specielle “orten” oder “strassen” der ville passe bedre end andre? Måske endda noget af lyden eller teksterne er inspireret specielt af Berlin – eller lagde byen blot studie til?

 9. Hey Jens – så er det første gang jeg beder til Skråen, men det tager vi med! Forresten er jeg århusianer når turen løber af stablen, så faktisk er det Voxhall der er min nye hjemmebane.
  Til Skråens forsvar (for en ellers ret umulig sal med kæmpestore tykke stolper placeret rundt omkring i lokalet, hvor der i øvrigt til mange koncerter er sat stole op over det hele – gerne med siden til så ingen kan se) skal jeg fremhæve en række Love Shop-koncerter fra de tidlige dage. Vi snakker DK-turen og vi snakker som opvarmer for Shed Seven på Venue ’95! Dog har der været et par comebacks på Skråen gennem årene, men de der tidligere koncerter husker jeg på en eller anden måde bedst. Måske fordi der dengang gik år mellem hver gang LS var på tur….

 10. Hey Aalborg – Vi vil gerne op til jer, men Studenterhuset vil ikke have os. Medmindre et band sælger rigtig mange billetter pr. Studenterhus-besøg, ser stedet helst, at man i en rum tid holder sig langt væk fra Aalborg.

  Da vi ikke kan se det pro-aktive i den politik, har vi lagt et meget favorabelt bud ind hos Skråen, men om en koncert dér så bliver til noget er pt. usikkert.

  Så lige nu er det Skråen I skal bede til, ikke os:-)

 11. Voxhall er et fint spillested, men tag da for f….. at flytte den garderobe. Jeg ved ikke, hvad man har tænkt, da stedet blev indrettet.
  I rækken af spillesteder kan der tilføjes Huset(gamle Voxhall), Blitz og Scandinavian Center. Her har Jens også optrådt på eller andet tidspunkt.

 12. Sandt nok, Lai. Train er bare langt bedre til at booke interessante navne. The The på Train tilbage i 2000 er måske den bedste koncert jeg nogensinde har været til.

 13. Hep Aakjaer. LS har været der siden! Faktisk var det dér National-turnéen åbnede i 2003…
  Men det er cool, at festen flyttes på Voxhall – det er lidt mere koncerthalle end Train!

 14. Interessant at det bliver Voxhall denne gang. Det er vist første gang siden “det løse liv” turen. Hvad er ellr har været det bedste spillested i Århus, Jens? Train, Voxhall, Univers eller Århus Teater? 🙂

 15. He he, Yogo star…Jeg kender en 100+ kvm lejlighed ude i vestbyen vi kan låne, hvis der ikke findes andre steder. Ydermere vil det ganske givet imponere den unge kvinde der ejer den, hvis Unmack kommer og crooner lidt for hende, det vil få mine aktier til at stige betydeligt!

 16. ja jens, det gør vi! hvis studenterhusets benhårde politik umuliggør at de skal være værter, så må du andre steder hen – du kan altid synge lidt af “jeg drømmer om et andet sted” hvis du foretrækker Gl. Torv fremfor andre steder af byen…(det gør jeg også selv øvrigt!)

 17. Jens, vi beder dig ærbødigst heroppe i det mørke nord, om at tilføje Aalborg på den “Mini” tour…

Skriv et svar