5 nomineringer til DMA


Endelig en nyhed der vedrører denne side konkret. Vejen Hjem Fra Rocknroll har kastet 5 nomineringer af sig til Danish Music Awards 06, som afholdes lørdag d. 11. marts i KB-Hallen. Nomineringerne lyder:

Årets danske album: Jens Unmack – Vejen Hjem Fra Rocknroll
Årets danske sanger: Jens Unmack
Årets danske rock udgivelse: Jens Unmack
Årets danske sangskriver: Jens Unmack
Årets danske producer: Nikolaj Nørlund for Vejen Hjem Fra Rocknroll

14 tanker om “5 nomineringer til DMA”

 1. Jeg har aldrig rigtig forstået det med genre i musik verdenen… Jeg kan godt feste og skråle med på Jens’s nye sange. (specielt “invitation”) Bare spil højt. Men jeg kan også høre pladen en stille aften…

  Jeg synes ikke pladen er en pop plade, men heller ikke en rock plade – ved sku ikke, hvad den er for mig – Måske en yndlings plade:-)

  Ihvertfald synes jeg bare, man selv skal fornemme og bestemme. Jeg synes feks. ogsa det er dybt underligt Echo & the bunnymen står under Pop/rock nede i Stereo Stuido. For mig er det noget helt andet og specielt!!!

 2. Med fare for at udstille min musikalske uvidenhed (jeg tager gerne mod slag hvis jeg kommer til at jokke nogen over tæerne), så forstår jeg ikke helt opdelingen i de forskellige kategorier. Jens U er nomineret til årets rockudgivelse, mens TV-2 er nomineret til årets popudgivelse. Umiddelbart ville jeg nærmere sætte Vejen hjem fra Rock ‘n’ Roll på til en stille hyggeaften med intim stemning og sætte TV-2 på når der skal være lidt mere larm.

  Men det er selvfølgelig en fordel af Jens ikke skal konkurrere med Steffen i alle kategorierne. Tror TV-2 får lidt flere skulpturer med hjem til samlingen end de allerede har efter deres anmelder- og køber kæledægge album. Og fred være med det.

  Uanset hvad er Vejen hjem det bedste indkøb jeg gjorde i 2005 🙂

 3. Hep Morten K (og andre). Nu er showet kommet over på DR1, hvor det hele ikke behøver være sms-hipt! Ud af de 19 priser er der kun to, der har sms-afstemning, og det er “årets danske hit” og “årets udenlandske hit”. Det lader til, at DMA ’06 gerne vil tages alvorligt!!!

 4. Iiih altså, det kan jeg slet ikke overskue. Min mave slår knuder. Kan jeg være lige så heldig denne gang… Og få billet??? Der er skisme lang tid til d.30.1………………

 5. Hey Iben! Du nåede det før mig:-) Der har – i Århus – været rygter om det fornemme besøg i mere end et år. Så den skulle være god nok. har lige tjekket den oficielle DM hjemmeside, og der står det også! ENJOY!!!

 6. Ser lige at DM kommer til Århus i juni. Er det en dårlig joke… Puh, får helt kriller i maven.

  Iøvrigt synes jeg det er dybt skuffende at Jens ikke er med på den nye tribute cd… Suk.

 7. Tak for dit gode råd Erling K. Man forstår det jo bare ikk, vel…!?

  Jeg læste forøvrigt i min kære dagbog fra 1997 her forleden. Har d.28.10 skrevet: “Love Shop var SÅ fede i fredags. Jeg glemmer aldrig ham flinke Jens Unmack”. Thi hi, spøjst. Ja, jeg opdagede dem jo ret sent. Dengang troede jeg kun på Cure, Echo & the bunnymen, Joy Division…osv. Men en god bekendt fik mig til at købe Go! Og jeg var solgt… Jep, det var så mit møde med Love Shop og gud, hvor jeg tit takker Henrik (Marstal) for at komme ud af mit indelukkede univers med Robert og vennerne og fik øjnene op for Jens… Og Love Shop:-) (tak igen, Henrik)

  Hav en dejlig dag med god musik i ørerne… XXX iben

 8. Jeg tilslutter mig Pastorens ord om, at lørdagens prisfest er langt mere spændende. Der er mulighed for hele tre Steppeulve + én til Nørlund for produktionen…

 9. Jeg forventer mig intet af Danish Music Awards – men mon ikke der er fri bar denne gang? 😐

  Det bliver langt mere interessant på lørdag.

 10. Ja det ender desværre sikkert som det plejer, med et tomt pokalskab. Så lige et godt råd til Iben, lad nu være med at se showet lige meget hvilken kanal det kommer på, vi kan jo ikke have du bliver skuffet og ked af det igen. 🙂

 11. Hørt – men mon ikke TV2 løber med heeeeele molevitten (i de “fælles” kategorier, that is)?

 12. Og hvor mange af dem er så sms-afstemninger….
  Så meget som man gerne vil have at Jens vinder alt, kan jeg stadig ikke andet end at foragte arrangementer som det, sådan som det har kørt de sidste år specielt.
  Men nu foreligger der i det mindste en chance for at vinde lidt respekt tilbage. 🙂

Skriv et svar