A letter once composed…

Har et par overnatninger i Göteborg, hvor jeg – muligvis i skuffelse over den nye Arcade Fire, der alligevel slet ikke kan genfinde den tabte form fra The Suburbs – i dag mest med singler for øje raidede nogle af byens fine pladebutikker omkring Masthugget og Majorna. Genfandt og købte (blandt meget andet) Depeche Mode’s lille fine debutsingle ‘Dreaming Of Me’. Nok allermest fordi jeg har savnet at høre ‘Ice Machine’, dens ‘Photographic’-lignende B-side…

5 tanker om “A letter once composed…”

  1. 3. runde moderne dansabelt stadionrock hvor teksterne endnu engang kredser om at internettet og de sociale medier er onde. U2 for generation Z.

  2. Jeg er allerede blevet egentligt positivt stemt over for nogle af numrene. Sådan en sang som “Unconditional I (Lookout Kid)” er et eksempel på Arcade Fire, når de er bedst.

  3. Jeg er lidt diffus på det AF-album. Forstår godt hvorfor der ikke er fuld tilfredshed. Det er et sært sammensat album, hvor noget af det der skrækkelige opulente disco-fuldfedme bare ikke er noget AF behøver beskæftige sig med. Omvendt er der altså også gode kvalitetsnumre – af langt bedre kvalitet end fra de seneste no-go-albummer. Enkelte steder lyder Butler som salig John Lennon tilsat en sær musical-sound. Jeg er ikke klar til at fælde en endelig dom. Giver Pastoren ret. Giv det lige et par skud mere.

  4. helt enig med hensyn til We. Havde håbet noget stort var på vej, men det kom desværre ikke. Ikke at det er et dårligt-dårligt album, det flyver bare skuffende lavt og er en gentagelse af dem selv. Det blev ikke deres Achtung Baby; de er allerede ankommet til der, hvor U2 har været de seneste 20 år – at nybrud er at prøve at lyde som sig selv engang. Tag bare en sang som åbningen, Age of Anxiety 1 – super spændende, lovende, tændt Arcade Fire-agtig forvokset titel. Desværre er teksten slap og banal, mens musikken bygger op og bygger op, men er hørt bedre fra dem før. Ikke dårligt-dårligt – bare heller ikke godt.

  5. Er We wirkelig så dårligt et album? Jeg har hørt det et par gange i dag, og noget af det virker da ikke dårligt ved disse første par gennemlytninger. Jeg vil give det nogle flere chancer, vel vidende at jeg nogle gange har været skuffet ved første møde med albums, jeg senere er kommet til at holde af.

Skriv et svar