Modness

Suggs fra Madness og Paul Weller har netop denne uge overraskende udsendt en snappy popsingle, de to sammen har lavet. Musikken lyder mest af vintage-Madness, men vokalen og nogle meget britisklydende horn blæser en frisk vind, der kommer fra The Jam…

4 tanker om “Modness”

  1. Ja det kan være den bliver “bedre” af at blive hørt som Weller den nye forsanger i Madness!!

  2. Sådan blev den første kommentar også læst. Du har helt sikkert ret, men som parantes nu meget bizart underholdende at høre ham som forsanger i Madness.

  3. Og genlæser lige nu på vejen hjem fra Kbh. kommentaren fra lørdag nat, der bærer præg af meget rødvin og et par IPA med Mango smag (lyder ikke godt, men det er det) og den giver ikke meget mening!!!

    Meningen (tror jeg) var at skrive at Weller er en af de største i min bog og den her single ikke rigtig rammer der hvor jeg syntes han er bedst..

  4. Ved ikke helt hvad jeg skal mene om denne… Det er et eller andet sted Paul Weller som jeg er tæt på at kalde the Only “band” that matters, men det gør jeg selvfølgelig ikke for det jo The Clash, men den her er vel bare et forsøg men på hvad vides ikke..

Skriv et svar