Aftenland Express årets album?

Nej vel, det er 7-8 måneder for tidligt overhovedet at tænke på. Men musiksitet diskant.dk slutter dog sin meget fine bedømmelse af vores plade af med følgende citat: “Der er næppe tvivl om, at Unmack allerede har lagt sig i inderbanen i kapløbet om at have begået årets bedste danske album. ” Hele anmeldelsen kan læses her.

Det skal også nævnes at dansk rockjournalistiks svar på fodboldklubben AGF, vi taler naturligvis gratisavisen Gaffa, kompenserer for sit karaktermord på Aftenland Express med et to-siders Jens U-interview i bladets nye april-nummer.

14 tanker om “Aftenland Express årets album?”

 1. Tja jeg har ikke noget imod, at AGF bliver indblandet, men at man sammenligner den med Gaffa – det er slemt 🙂

  Iøvrigt bør nævnes, at bedst som man tror, at alt er klappet og klart til sæsonstart, så falder Olaf Persson om banen – den nye forsvarsgeneral. Ak ak.

 2. Rockroll, Plovmand:-D

  Synes der er adskillige absolut gode og hæderlige og velskrivende folk på Gaffa. AGF-sammenligningen skal nok ses, ikke som en tilsvining af din klub, men som en forundring over det svært begribeligt lave bundniveau der rammes af begge foretagender indimellem.

 3. “Gaffa kompenserer for sit karaktermord på Aftenland Express med et to-siders Jens U-interview i bladets nye april-nummer.”

  Og det sælger vel alt sammen, eller? Jeg har købt pladen, og den bare vokser med dagene. Stop så piveriet og bland AGF udenom. Pikansjos Pastor.

 4. det er ikke uden grund at gaffa omtales i folkemunde som gaphew. der er sgu for meget aarhus-mafia over deres journalistik.
  det er ligeså trættende at læse gaphew, som det er at høre de reaktionære, borgerlige fjolser udtale sig om ungdomshuset.

 5. Månedmagasinet for hype, trends og mode – det er lige mig. Undertoner er noget studentikos indie-wank 😉

 6. Soundvenue er månedmagasinet for hype, trends og mode.. Kejserens nye klæder i lækkert coffeetableformat – de bedste musikskribenter og omtaler findes hos DR, Politiken, Information samt Undertoner.dk og så rammer man i mængden af obskuriteter en gang i mellem ind i noget godt hos Geiger.

 7. Så vidt jeg husker omtales Gaffa som landets eneste seriøse rockmagasin i det nævnte interview. Hvad med Soundvenue? Synes de gør det meget godt.

  Kan ikke rigtig bruge Gaffa til noget længere, det ér sgu blevet for overfladisk. Svenske Sonic er til gengæld værd at kigge efter hvis man er på de kanter. Ikke på niveau med Pop (som bl.a. introducerede overtegnede for Kent), men alligevel bedre end de hjemlige tidsskrifter.

 8. Re: “resten af bladet stinker mere end grunden til man gik på das”

  Ja eller ligeså meget som AGF !?

 9. Lige siden Gaffa var ved at krakke for x år siden har formkurven været nedadgående – det er så tydeligt at nu skal der tjenes penge og så kommer form over indhold. Det tager jo ikke mere end en tur på toilettet at læse det relevante i Gaffa, resten af bladet stinker mere end grunden til man gik på das.

 10. Jeg er efterhånden træt af Gaffa, ikke fordi en anmelder er hård ved Aftenland Express, men fordi bladets journalistik er endt med at blive overfladisk og bejler lidt for åbenlyst til en MTV-æstetik. De britiske “glittede” magasiner som Q, Uncut og Mojo har en anderledes grundig dækning. Jeg vil gerne læse om den kreative proces, om fravalg og tilvalg, om bevæggrunde. Den slags journalistik er der for lidt af i Gaffa.

  Måske er det gratisavis-formatet, der er med til at skabe overfladiskheden.

 11. Så så, det var faktisk i Gaffa i begyndelsen af 1990´erne, jeg mindes, at jeg første gang læste om Love Shop, og en ung Jens Unmack udtalte sig.

  Jeg læser sjældent bladet i dag, men for mig at se har det været et fyrtårn i dansk musikjournalistik.

  Jeg kan ikke udtale mig om bladet generelt længere, men de skal vel have lov til at anmelde Unmack seneste negativt (selvom jeg er dybt uenig), uden at det er et dårligt blad af den grund…

 12. Rockjournalistikkens svar på AGF? Må jeg da lige være hér?!?
  Du tager ganske fejl, for AGF rykker op i Superligaen til sommer, mens Gaffa vel højest kan nære ambitioner om at rykke op i den næstbedste række.

  I hvert så længe at “17-årige praktikanter og pizzabude skriver anmeldelserne”..

Skriv et svar