Aidez moi, Caprice!

http://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-MC06.jpg

Upti-vupti, Martini i hånden og sko fra Gucci. Efter mandag aften frivilligt at have overværet en livetransmitteret fodboldgallafest på TV2 – en fejl! – og derigennem også playbackede liveoptrædener af Nik & Jay, Thomas Helveg Brothers samt ikke mindst Jascha Michael Learns To Rock Richter, hvis nådesløse popskabelon fik enhver Helmut Lotti til at fremstå mere intens end Sex Pistols, måtte jeg gøre noget for at genvinde lidt tro på musik. Tog derfor gennem byen og købte en bunke plader, som jeg lige nu er ved at trawle igennem. Og indtil videre er det The Art Of Kissing Properly, det helt nye moi Caprice-album, der klart lyder som min redningshelikopter tilbage til en bedre virkelighed. moi Caprice stammer vistnok fra Sæby i Nordjylland og man kan – ligesom med Figurines – kun glædes som undres over, noget så forfinet og storbylydende kan skyde op og finde ud af små, tyste udsteder i det nordvestlige DK – et held for os alle. Well, vil afbryde her, så kan starte The Art Of Kissing Properly forfra igen og tage det hele ind. Intet så dræbende som dårlig popmusik, intet så livgivende som god.

14 tanker om “Aidez moi, Caprice!”

 1. Hold da kæft et album – MÅ være årets udgivelse. Og “Wish you were her” årets hit…………ja, der skal ikke meget til at gøre en glad i regnen! Og 99% af Danmarks befolkning aner intet om det…….

  .

 2. Monstro man ikke skulle drible ned og se Moi Caprice i al deres pretentiousitet, når de engang gæster det regnvåde nordjylland og i særdeleshed studenterhuset…
  Hvad købte du ellers Jens?
  Jeg selv måtte finde Razorlight frem efter det pinlige award show, og det genvandt da humøret lidt

 3. Prisoverrækkelsesshows er i det hele taget ulidelige. Nævn bare ét, der er i orden? Det eneste jeg kan komme på er Steppeulven, som jeg har været til én gang – og dog, der spillede Nephew, og lige foran sad der en masse geekfans med lyssværd 🙂

 4. Lou Reed – Coney Island Baby er nu også et dejligt køb….

  men glæder mig til at høre det nye Moi Caprice…..

  men enig en rædselsfuld Fodboldgalla.

  Dårlig host of the night, dårlig jokes, et alt for stramt publikum – alt for mange dårlig performances (kun Infernal var et højdepunkt for mig, og Lina Rafn var da tydeligvis også et højdepunkt for Morten Olsen :), resten var da crap. Rent ud sagt. Hader playback. either you got it or you don’t – hvad blev der af den tid hvor musikere var singer song writere, selv kunne synge og ikke bare nogle duller/stoddere produkt af en hitmaskine (ja oki ved godt det ikke står så slemt til men de havde bare valgt cremen af ringehed – hvor jeg dog hader Helmigs sang..) dårlig visuelt og dårlig billedmix – de formår at afsløre Laudrup har vundet prisen før Platini giver ham den, dårlig planlægning – hvorfor lige sætte kvindernes store pris på efter mændende? no offence girls, men herre fodbolden dominerer altså, efter årets spiller var givet var damnernes årets spiller altså ret feset ud.

  og mangler – hvor var årets målmand?

  men fair nok. min egen mentale trøst efter den galla er min nye mp3’er og er igang med at loade den med musik…….

 5. Enig omkring Jarvis; den kan svinge begge veje endnu.

  Både Don’t Let Him Waste Your Time og Baby’s Coming Back To Me mødte vi allerede på Nancy Sinatra’s comeback-disc for et par år siden. Hvor der iøvrigt også var en rigtig fin version af Morrissey’s Let Me Kiss You, samt et godt Calexico-track, Burnin’ Down The Spark.

 6. Good buy!

  Ved endnu ikke helt hvad jeg skal mene om Jarvis pladen, men Don’t let him waste your time er en herlig Dion / Phil Spector pastiche…

 7. Jarvis Cocker – Jarvis
  Various Artists/OST – Lost In Translation
  Lou Reed – Coney Island Baby (Legacy Edition)
  The Sonics – Psycho-Sonic
  Lisa Germano – In The Maybe World
  Various Artists – The Definitive Story Of CBGB The Home Of US Punk

  Fik også endelig fat i The Clash The Singles-box’en…

 8. Tog derfor gennem byen og købte en bunke plader, som jeg lige nu er ved at trawle igennem.

  Hvad har du ellers i bunken, Jens?

 9. moi Caprice er nemlig rigtig gode – jeg har altid haft en svaghed for dem selvom jeg nu også kan se kritikpunkterne. De er næsten ulideligt prætentiøse, også på scenen, men jeg elsker dem for det!
  Og i dag har jeg fri, så jeg skal ned og hente det nye album….

 10. …små, tyste udsteder i det nordvestlige DK…

  Sæby ligger faktisk på østkysten. Min mors familie kommer derfra.

Skriv et svar