Aldrig gå alene


I aften kl. 20.45 i Monaco, hvor Alperne skråner stejlt ned mod Middelhavet, mødes Champions League-vinderne (Liverpool FC) og UEFA cup-vinderne (CSKA Mockba) i finalen om den såkaldte Super Cup-pokal. En lidt underlig begivenhed, der trods sin bevågenhed oftest har et kunstigt skær af fair play-opvisning og uforpligtende feriefodbold over sig. Vi satser på seriøs indsats med efterfølgende sejr anyway!

TV3+ kl. 20.30.

8 tanker om “Aldrig gå alene”

 1. Helt sikkert! puha har planer om at befinde mig på WHL når vi skal til Spurs. PL pause i godt 14 dage, det er jo den rene elendighed. Vi er jo lige gået igang. Men det er prisen for sucess. Så når Steven, hamrer bolden ind bag én sagesløs Robinson, vil jeg i bedste Andy Grey stil råbe “Get In There Ya Beautie”

 2. Odds 9,5 Jens…. Jeg har en tiltro til at Moro på sin gamle hjemmebane, (be)viser sit værd..Gerrard skulle efter de seneste bullentiner være ude, så det er Carra der fører gutterne ind. Han har om nogen fortjent det

 3. Og så kan Rafa The Gaffa pasende, vise Owen frem i den røde trøje ved lejlighed…Moro scorer idag, som første..Har smidt en hund på dette

 4. Lad os håbe at Risager5 med sin smiley indikerer en ironisk afstandtagen til muligheden for at være til stede til Hanne Boel-koncerten!

 5. Det bringer mig i et dilemma – der er jo Hanne Boel på plænen i Tivoli… 😉

  God weekend til alle!

  Risager5

  P.S. Lad bare verden bli´ dejlig!

Skriv et svar