Always the sun

Det er de små detaljer. Forleden, da Thåström spillede på svenske Sofiero, var PA-musikken før show lidt anderledes end på hans tour sidste efterår. The Shangri-Las og nogle af de andre var der stadigvæk, men nye sange havde også sneget sig ind. Således gik Thåström og hans band på det nærmeste på til The Stranglers’ 1986-single ‘Always The Sun’, som Thåstrom’s åbningssang ‘Körkarlen’ lød perfekt effektivt drevent ovenpå. Det er de små detaljer.

5 tanker om “Always the sun”

 1. Siden en BBC-studievært engang henkastet sagde, at denne sang måske også handlede om alternativer til toiletpapir (ihukommende en bestemt tabloidavis), har jeg altid lyttet til denne sang på en lidt anden måde.

 2. Tak for anbefalelserne, Jens.
  Vil prøve at opsøge de to, du nævner –
  måske også et best of…

 3. Heroinhyldesten ‘Golden Brown’ er jo lidt atypisk i Stranglers-kataloget. Som oftest har de en mere grov tilgang. Men debuten Rattus Norvegicus (1977) er fin og original, ligeledes deres elektronisk-baserede Feline (1983) med klare popkvaliteter. Ellers er en best of-opsamling altid et godt sted at begynde. Ikke mindst fordi The Stranglers var et profileret single-band.

 4. Er ikke meget inde i The Stranglers –
  men jeg elsker deres Golden Brown sang.
  Er der plader af deres, der kan anbefales?

Skriv et svar