Århus kalder

En kort hilsen her fra det smukke nye bibliotek i Kolding, hvor jeg lige er faldet over en ledig computer. Vi har haft et par forrygende aftener i Odense og her i Kolding, og kører nu om lidt til Århus, hvor Voxhall skal stå prøven. Vi glæder os fandeme til iaften. Vi ses, venner!

PS – Bliv nu ikke alt for triste hvis København inden da sender GF længere ned mod Jetsmark & co. i 1. division. We’ll make up for it tonight.

18 tanker om “Århus kalder”

 1. @aakjaer – ha ha – Jeg tror nu nok, at jeg investerer i cd eller vinyleksemplarene.

 2. Reggae-numrene giver IMHO en fantastisk stemning inden koncerten.

  Bent, Suspicious Minds (og mange af de andre numre) kan hentes på den russiske version af iTunes for $0.09 (men så kan du også være sikker på at beløbet går ubeskåret til den russiske mafia 🙂

 3. Hej Bent M. og selv tak. Og jo, det var nye arrangementer af “K-$jæl” og “Alle har en drøm…” vi havde med.

  “Suspicious Minds” er ikke Heptones-udgaven, der ellers også er helt fin. Den her er istedet med Hortense Ellis og ligger på All Shook Up – A Reggae Tribute To The King, en kuriøs men generelt ret dårlig compilation.

  “You Keep Me Hanging On”, The Supremes-hittet, hedder her, i en suveræn udgave på over 7 minutter, “Set Me Free” og synges af Ken Boothe. Den findes på Studio One Soul-opsamlingen og er bare i sig selv alle pengene værd.

  Joyride06 Soundsystem bestod denne weekend af:

  Cool Shade Dub – Rockers Allstars
  I Shall Be Released – The Heptones
  Revolution – Bob Marley & The Wailers
  Armagideon Time – Willie Williams
  Chase The Devil – Max Romeo
  Dreader Mafia – Wally & Snuffy
  Suspicious Minds – Hortense Ellis
  Set Me Free – Ken Boothe
  My World Is Empty Without You – The Heptones
  Born For A Purpose / Reason For Living – Dr. Alimantado
  I’ll Give It To You – Tonettes
  Bankrobber – The Clash
  Fisherman – The Congos
  Uptown Top Ranking – Althea & Donna
  Loving Pauper Dub – Gregory Isaacs
  Ain’t No Sunshine – Horace Andy
  Cry Tough (extended version) – Alton Ellis & The Flames
  Concrete – Bob Marley & The Wailers

 4. Tak for en fin koncert i lørdags. Så vidt jeg kunne høre var der lavet nye arrangementer af “Kræmmersjæl og Alle har en drøm…” i forhold til i efteråret. Det fungerede rigtig godt.

  Jeg er også ret vild med de dub/reggae ting, der spilles inden koncerten. Jens – kan du ikke hjælpe lidt. Efter Max Romeo “Chase the Devil” blev der spillet versioner af henholdsvis “Suspicious Minds” og “You keep me hanging on”. Den første tror jeg nok er med The Heptones men den sidste…?

 5. Hey Claus, mange tak for de 7 tak’er.

  Angående vores pre-showmusik, så synes jeg ikke vores klassiske jamaicanske tracks udgør en “tung start”, tværtimod! Den slags musik står da for noget af det mest sjælfulde og opløftende der findes. Vi bliver selv i stort humør af den før koncerterne.

 6. Hej Jens & Co.
  Tak for sangene ( De holder )
  tak for opsangene (Dem trænger vi alle til, nu og da!)
  tak for en tight rytmegruppe
  tak for en go’og rå guitar
  tak for maskinparken/rumstationen
  tak for lyd og tak for lys.
  Kort sagt tak for en tændt aften, men en eller anden bør nok overveje noget andet, end tung roots og rastastemning i 30-45 min. _Det gjorde det til en lidt tung start !!

 7. FREM har i det mindste ikke smidt flere “milliarder” i skidtet, som GF har 😉

 8. “Der spilles altså bold andre steder end i Bundby-FuCK Ligaen…” – skrevet som en der ved at der er 11 point og en temmelig række klubber mellem én selv og oprykning 😉

  AGF skal nok komme igen meget hurtigt. De har et hold med ganske mange spillere, der holder god 1. divisionskvalitet, og enkelte der endda har klassen til superliga. De kommer selvfølgelig til at spadsere divisionen hjem, som OB gjorde det. Det er en virkelig svag serie hold.

  Men skal de gøre sig i toppen, skal der godt nok ske en del inden juli 2007…

 9. Og lige en kommentar mere. Lyden var i særklasse god. Alle instrumenter fremstod klart og tydeligt! Også stor ros til El Sanchez for glimrende lys. Glæd jer derude til blandt andet “Røde Lanterne” – det er klasselys!

 10. Jep! Det var en superkoncert. Endnu et bevis på at “live” bare er bedre.
  Efter opvarmning ved en amerikansk inspireret singersong-writer ved navnet “Slupperten”?!? kom bandet på scenen en “anelse” forsinket. Udlægget var stærkt – “Fremmedlegionær”. Hele vejen gennem koncerten lyst spilleglæden og -lysten ud af “Dr. U and The GF-lovers”. Bandet var – efter min opfattelse – noget mere tændte end de 100-150 publikummer, der ikke gjorde Smilets By megen ære den lørdag aften. Eneste forskel fra setlisten i efteråret var (udover rækkefølgen), at “En nat bliver det sommer” var byttet ud med et nyt nummer, der kan blive en klassiker. Det er ROCK!!!

 11. Jeg hører, det var en god koncert igår. Jeg burde jo ha’ været der, sorry!!!

  Men tak for en fantastisk aften på Pitstop i fredags. Alle folk jeg slæbte med derned roser koncerten. Så jeg er populær nu:-) Eller Jens er…!

  God søndag derude… Med eller uden tømmemænd!

 12. Tak Jens for endnu en skøn koncert og for de opmuntrende ord efter koncerten. Vi skal nok rejse os igen, og om ikke andet så bliver det nu nok alligevel helt sjovt at prøve at VINDE kampe igen.

 13. Ser FREM til intense kampe mod GF næste sæson.

  Der spilles altså bold andre steder end i Bundby-FuCK Ligaen…

 14. Puha. Tør du love det Jens U? Det kræver MINDST “I den nye by” og “Alle har en drøm…” Vi må nappe FCN i næste weekend!

Skriv et svar