I aften: Odense!

http://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-odensemagasinet.jpg

I aften spiller Jens og Monumenter Af Slum i Odense. På billedet ses en interiørdetalje fra Magasinet, hvor koncerten finder sted. I morgen er det så Kolding, og lørdag Århus.

12 tanker om “I aften: Odense!”

 1. Der er ellers rabat mellem 7:15 og 7:30 Eddie… Indrømmet den sidste rest optimisme har måtte lade livet hér til eftermiddag, hvor Aalborg endnu en gang viste sig fra sin grimme side. At udeholdet får lov at score fire (4!) mål på udebane er da helt uhørt:-) Og så endda FCN. Vi ses i august 2007!

 2. Tak igen for en endnu mere FANtastisk aften. Samme sætliste, men bedre stemning – Pitstop er bare et fedt koncertsted. “Minder” var højdepunktet! Og så blev jeg for anden gang i mit liv hende med de lange, stærke ben. “Hvad kunne et hjerte ønske sig mer’?”

  Jeg glæder mig allerede til i morgen i Århus.

 3. Jeg er ret sikker på (læs: håber meget), at hvis Unmack kommenterer AGF, så er det en sejr over FCK.
  Jeg tror faktisk på, at vi kan tage dem…
  Vi ses til storhed… på Voxhall…

 4. Her har jeg gået og været trist i flere dage… Havde endda overvejet at droppe koncerten i aften. Men så sætter jeg Unmack pladen på her i formiddag og vupti – jeg smiler:-) Så nu vil jeg gå (tjah, ikke i forårsvejr, men alligevel i et vejr jeg elsker…) ned til mine søde børn i fritidsordningen. Smile til dem og spille endnu et spil Ludo… Og glæde mig til i aften.

  God dag til jer alle!!!

 5. Tak for en fantastisk opvarmning til den kommende weekend!! Der blev spillet hele Vejen hjem + nogle LS-numre + Minder – og så var der vist urpremiere på et nyt nummer, som handlede om Anders Fogh :-): Noget med “Hvor er kaptajnen, lig i lasten, er du Satans yngel… “. Vi ses i morgen!

 6. Tjah, selv som EfB fanatiker er det da trist at se AGFs vej mod 1. division. Men det er jo ikke noget nyt – sådan har det været i mange år, men denne gang er det nye jo selvfølgelig, at de RYKKER ned!

  Jeg havde ellers regnet med at “vi” kunne hjælpe AGF og Ove P en smule igår, men det var der ikke noget af! En ynkelig indsats i Horsens, hvor det nærmest så ud som om at “vi” var betalt til at tabe!

 7. Puha, kommer faktisk til at savne de hviiie, med det in mente, at jeg som Aalborgenser altid har sat opgøret mod gymnastikforeningen højere, end opgørene mod Brøndby og FCk. Så det er med en sødmefyldt smerte, at jeg følger deres deroute nedaf

 8. Jeg var i Silkeborg i går, og det var i sandhed dybt deprimerende. Ikke så meget resultatet, men spillet og indstillingen var til at græde over.

  PS. Er der nogen, der ved, om der er nogle gode pubs i Jetsmark? 🙁

 9. Ja Jenns, på lørdag behøver du ikke kommentere de hviie’s håbløse situation i bunden af Suppen. Så længe du nøjes med at dizze Anders, Pia og George, så er det ok.
  Vi overlever sikkert også, hvis du skulle finde på at sige noget positivt om Fodvorterne, som de grønne kaldes på århusiansk…
  Go’ tur på landevejen!

 10. Så får Århus da lidt at glæde sig over i disse lidt, for dem, deprimerende tider….

Skriv et svar