2. august

Ahoy kids, rocknroll!

Alle tilbage i god behold igen? Håber jeg ialfald. Jeg har selv været lidt omkring, først to uger et meget fint sted hvor der var sol og det smukkeste blågrønne hav, og dernæst en uges tid i mit gamle naturreservat lige syd for Viborg – pt. #1 blandt landets fodboldhold – hvor der udover en tur til stadion (3-1 over FCN) var al tid til at lande blødt efter de sidste måneders hektik.

Vejen hjem fra rocknroll har såvidt vides nu passeret 6.000 solgte eksemplarer, hvilket er det tal som de sidste 2-3 plader med LS har ligget på, så det er jeg ultraglad for at have udlignet. Og med en ny single fra pladen på vej samt den kommende Joyride 05-tour fra medio-september, ja hvad kan det hele så ikke ende med:-)

Apropos pladen, vil jeg gerne sige tak til Jane for hvad hun skrev om den som kommentar #5 til rubrikken “Den stille sommertid”. Vi har været fantastisk heldige med suveræne anmeldelser/lovprisninger af Vejen hjem fra rocknroll, men denne her var alligevel en af dem der varmede mest. Så mange tak!

Hvad er der ellers sket i juli? Det er lykkedes mig at undgå enhver festival denne sommer. Ingen pigtråd, ingen orangeklædte sikkerhedsvagter, ingen regn, ingen øl i plastikkrus, ingen Big Sad Fake. Det har været dejligt…

Til gengæld blev jeg af min ven Jannik med meget kort varsel hevet ind i Parken for at se Verdens Største Stadionband give show søndag regnvejrsaften. Vi sad i tørvejr og det hele var slet ikke så ringe som jeg selvfølgelig havde frygtet. Faktisk var jeg ret imponeret af lysmanden, der ikke ligefrem underspillede. Og Larry Mullen Jnr. lignede en amerikansk filmstjerne. Og The Edge er altså en fremragende guitarist, ingen diskussion om det.

Men det var ikke godt at se og høre England’s nye lysende sanger Johnny Borell og hans band Razorlight blive mødt med uforbeholden ligegyldighed af 30-40-50.000 U2-selvfede rygge, da de sammen virkelig prøvede at varme aftenen op. Mindede mig om den reaktion vi i LS selv oplevede, da vi var med som kanonføde på Rock Show i sommeren 1845. Dengang var det bl.a. Shakin’ Stevens (!) og Bamses Venner både opmærksomhed og hyldest blev sparet til – would you believe!

Ellers bør jeg nok også fortælle at min Ferrarirøde Toyota Corocknrolla uventet er afgået ved bildøden. Efterlod den hos en jysk mekaniker med rare øjne, som lovede at give den en sidste kærlig styrende hånd hen til skrotning. Er lidt trist over det, for jeg var kommet til at holde meget af den hæslige bil. Den havde en helt speciel dejlig Toyota-kasetteafspiller, som desværre ikke kunne overføres til den tyske auto med CD, jeg nu istedet har anskaffet. Det mixtape jeg hørte i Corolla’en på min sidste tur i den hen til aflevering, lavede jeg for godt to år siden. Det er et supercool oldschool køre-bånd, der står Toyota Music på det og det indeholder følgende 100 minutter:

A:
The Contours – Do you love me?
Randy & The Rainbows – Denise
The Swinging Medallions – Double shot (of my baby’s love)
Jaybee Wasden – De castrow
Marty Wilde – A teenager in love
Eddie Cochran – Something else
Bobby Fuller Four – I fought the law
Gary US Bonds – Quarter to three
Johnny Burnette & The Rocknroll Trio – Lonesome train
The Cookies – I never dreamed
Jerry Lee Lewis – It won’t happen with me
Vince Taylor – Brand new cadillac
The Riveiras – California sun
The Isley Brothers – Twist & shout
Nat County – Woodpecker rock
Lloyd Price – Stagger lee
The Shangri-las – Give him a great big kiss
The Music Explosion – Little bit o’ soul
Elvis Presley – Going home
Ray Peterson – The wonder of love
Jerry Lee Lewis – High school confidential
The Diamonds – The stroll
B:
Johnny Thunders & The Heartbreakers – Do you love me?
Blondie – Denis
The Nerves – Hangin’ on the telephone
Richard Hell & The Voidoids – Blank generation
The Strokes – Trying your luck (live)
Luna – Ride into the sun
The Blasters – Marie, marie
Ramones – I wanna be your boyfriend
Patti Smith Group – Free money
Talking Heads – The big country
Gun Club – Carry home
Big Star – Jesus christ
Blondie – X offender
Johnny Thunders – You can’t hold your arms around a memory
Jonathan Richman & The Modern Lovers – Roadrunner (once)
Suicide – Keep your dreams

Klassisk rocknroll! Men med min nye CD-bil har jeg altså ikke brug for kassettebånd, skal vel til at lave mixtape-CD’s istedet, så hvis du derude i webland har bil med sulten kasetterecorder, så giv lyd. Da sender jeg gerne ovenstående Toyota Music til dig. Ville være synd hvis det bånd ikke skulle køre flere ture. I tilfælde af flere forespørgsler trækker vi lod om milliongevinsten:-)

Alt for nu, ville bare lige sige hey. Og velkommen tilbage til os alle!

PS – Og hvor er det præcist I skarpe webspioner hører den nye DM-single Precious?

13 tanker om “2. august”

 1. Ohøj Jens. Godt du er tilbage i fuld vigør fra lidt ferie i det jyske. Hmm Viborg som superligaens tophold, er måske lidt sommerkuldret, men et tvivlsomt tillykke skal der da lyde fra det Nordjyske, selvom undertegnet gerne havde set at det var de bolchestripede der lå i front. Ved ikke om du har haft tid til at følge med, men vores elskede Liverpool, har taget det vores CL kval, rimelig let og selvom spillet ikke har været imponerende, så har der da været åbenlyse momenter bl.a vores skipper, nyerhvervet Bolo Zenden og Momo. Cissé, plus unge Darren Potter og Zak Whitebread. Rafa har med vanlig stil, bevaret værdigheden, nogen manageren i den russiske oliestat i London kunne lære af.

  Ellers vil jeg bare sige at “Der kommer en morgen” har været at finde øverst på min playliste i et langt stykke tid, grundet udfordringer i den personlige sfære (forlist parforhold), har jeg gået rundt og været lidt sommer melankolsk, men “Der kommer en morgen” har vendt skuden lidt og dertil skal du have tak. Det er en fantastisk sang og en fantastisk tekst.

  Btw, tjek The Editors ud, sjældent har Echo And The Bunnymen og Joy D inspirationerne lydt så godt, som de gør her hos de unge englændere. Og ja, den nye DM sang, sætter forventningerne ganske i vejret.

  Peace, love and The Smiths

 2. For os med samlermani: Bliver den kommende single mon til at købe i ‘hard copy’, eller bliver det en udgivelse til downloadbutikker og/eller radiostationer?

 3. -Sorry..! Glemte at kondolere… (Biler er som kvinder; selvom de har runde former, er lidt små-rustne og måske har lidt slør, så kommer man sgu’ til at holde af dem alligevel..!) Udstillingsmodellerne er alligevel alt for sterotype, kliniske og uden sjæl.

  //Michael, Varde

 4. Hej på siden..

  Lyder fedt med et Jens U. auto-bånd… Rækker også gerne hånden i tombolaen med håb om held 🙂

  -Fortsat god sommer til såvel Jens og pastor som fans!!

 5. Jamen rolig nu Jens, jeg ligger inde med et stk. autoradio (selvfølgelig tysk kvalitet) med båndspiller som jeg da gerne bytter for noget guf af en art. Er konkurrencen så afblæst?

  Hvis ikke så lægger jeg da gerne et lod i bunken og drømmer mig tilbage til den nyligt afdøde sølvgrå peugeot 309, årgang 1989, også kaldet Sølvpilen blandt venner, der var ikke meget der virkede til sidst.

 6. Hej Jens
  “Vejen…” har kørt i heavy rotation hos mig hele sommeren – jeg synger med i koret: den bare vokser og vokser!
  Der er kun et problem: Når jeg ligger på motorvejen i min gamle VW bus, med høreværn på, drukner den i motorlarm! Her kræves “Play Loud” – så hermed endnu et lod i hatten til lodtrækningen om kassettebåndet.
  Jens A.

 7. Precious – jeg føler mig helt hensat til A Broken Frame og Construction Time Again. Og det er vel ikke det værste.

  Hvis man kan tale om kontakt mellem band og publikum til en stadionkoncert, synes jeg faktisk, at U2 gjorde det godt i søndags. Meget bedre end sidst de spillede i Parken på Pop Mart-turneen med en endnu større maskinpark.

 8. For første gang er jeg ikke ked af, at jeg ikke har cd i min Astra fra ’95. Jeg smider hermed et lod i bunken og krydser fingrene for mit held.
  Fed Depeche single iøvrigt. Dog lidt trist, at den skal formidles på den måde. Den er jo sluppet ud ved en fejl. Sikkert ikke engang færdigmixet. Ved jeg oser af dobbeltmoral, men alligevel …

 9. Jeg sidder naturligvis også velkommen tilbage. Håber du er i topform til et spændende efterår. Jeg glæder mig i hvert fald til et par af koncerterne. Og til flere velskrevne causerier…
  Teoretisk ville jeg også gerne være med i det store gevinstspil, men husstanden kan vist desværre ikke fremvise én eneste båndspiller.
  Ikke engang i min gamle hvide Mazda, der står lige på afgrundens rand, er der båndspiller… 🙁

 10. Velkommen hjem onkel J.

  Og mig! Til en Toyota Corolla ved navn Trine. Som er hvid og jævnt rust-patineret.

 11. Ja, velkommen tilbage Jens – gælder mig til de kommende koncerter.

  Når Lloyd Cole kan, kan jeg også. Melder mig hermed også til konkurrencen om det berømte kassettebånd, som vil passe fint i familiens blå Berlingo årgang 1999

 12. Velkommen tilbage, Jens!

  Jeg melder mig hermed ind i kampen om det nu arbejdsløse kasettebånd!

 13. Jens, jeg føler med dig og dit nylige tab af den Ferrari-røde. Selv kæmper min kæreste og jeg hårdt for at holde liv i vores blues-blå Miss Ibiza….

  Depeche Mode kan hentes her i fire fornemme versioner:
  http://www.eventworkers.com/dm.zip

  Og så vil jeg også gerne kommentere U2-koncerten i Parken, som jeg synes var en stor oplevelse selv om man godt kan blive helt immun overfor Bonos lidt overdrevne men meget velmenende propagandamaskine. Jeg syntes bedst om de numre hvor hele maskinparken i form af skærme og andet blev anvendt maksimalt og med fuld skrue – men jeg synes faktisk ikke at det virkede særlig fedt at de både åbnede og lukkede med Vertigo, selv om det er et meget fedt rocknummer.

Skriv et svar