Canadian Girl til Sofie A

Må ikke glemme den åbenbaring af en koncert The Walkmen gav under eftermiddag på Syd For Solen for halvanden uge siden. En genforening kan være mange ting, have mange årsager og ofte give sig udslag i en tabt kvalitet/identitet af det, der engang var et adelsmærke. Med The Walkmen, der spillede første europæiske show i over ti år, synes det at forholde sig lige omvendt; New York City-bandet fremstod forleden stærkere og vel faktisk mere kommunikerende relevante på en scene – og i levering af deres righoldige katalog – end nogensinde før. Et faktum Hamilton Leithauser på dette klip fra Søndermarken selv begrunder med ‘a little ageing’. Under kommentarer til en Walkmen-post her forrige uge efterlyste Sofie A ‘Canadian Girl’ fra den eftermiddag. Først nu er sangen dog kommet op, og hvilken fin optagelse det er. Fald lige i svime når første omkvæd ruller afsted (1:48 og frem), den overlegne måde Leithauser folder det ud på, helt overskudsagtigt sublimt…

2 tanker om “Canadian Girl til Sofie A”

  1. Tak!!
    (Er lidt fraværende, har noget der skal afleveres fredag). Det er gode optagelser, hva’.
    Stod i skyggen under træerne (man kan se til sidst) omtrent så langt væk som på første optagelse, vi så. Er ikke så velbevandret i kataloget, så jeg lyttede måske ekstra intenst.
    På et tidspunkt, tog jeg mig selv i at ryste på hovedet, fordi han nailede den bare hele showet igennem. Prøv lige at høre, hvor godt han behersker det. Hele starten… Det er en total fornøjelse.

  2. Endnu en dejlig optagelse fra en fabelagtig koncert den eftermiddag under solen i Søndermarken! Tak til SuperSpurrs (som jeg hilste på under luksus koncerten inden) for de mageløse optagelser.
    Beklager at mit hoved sniger sig ind på dem alle…..jeg kunne jo have været en gentleman og have byttet plads…men jeg kunne simpelthen ikke nænne at forlade min plads helt oppe ved The Walkmen…..

Skriv et svar