You’re cheap as me…

Suede var allerede inden sit første brud i 2003 forlængst kørt helt ned året før, da katastrofen A New Morning udkom. Et album der om noget crasher i en Bermuda-trekant af intern bandkoldkrig, kreativt burnout og Brett Anderson’s – han skildrer det selv i sin glimrende biografi Afternoons with the Blinds Drawn (2019) – udbrændthed af hårde drugs. Det hindrer dog ikke visse gnister fra den mørke periode i at springe ud i bagspejlet som stjerner. Hørte således ved et tilfælde i aftes denne single-b-side (til forfærdelige ‘Positivity’), og hvilken fin, intim, lille men perfekt Suede-sang det er. Kunne have trukket det vildfarne album i den rigtige retning. Nu er det istedet bare en overset perle fra Suede, der lige nu er på en hurtig tour med Coming Up-albummet rundt i Storbritannien, og torsdag aften kommer hjem til London med et show i Alexandra Palace. Der er endnu billetter at få…

3 tanker om “You’re cheap as me…”

  1. Ja, hold da op det er en overset perle fra en ellers – som beskrevet -. tam periode i Suede. Det kan man da ligefrem blive lidt afhængig af.

  2. Godt spottet! Den kendte jeg heller ikke. Det er et sjældent eksempel på “Less is more” fra Suede. De har lavet nogle fede plader gennem hele karrieren, men produktionen er måske nok noget tung og fortættet ind imellem.

Skriv et svar