Citat at tage med

Alle disse unoder var også i spil, da Bob Dylans Never Ending Tour førte ham forbi Odense sidste år, og som dengang står man bare og håber, at mesteren for en stund vil være tro mod den tynde, hvide lyd, som tegner hans første elektriske udspil, i stedet for at køre sætlisten igennem den samme sepia-tintede mølle af blues, rock’n’roll og country & western

Ja, det er stort set kun i »Like A Rolling Stone«, at hans fantastiske guitarister får lov at lægge sig op ad den sølverne sound, som har gjort nummeret til et af musikhistoriens allerbedste.

Det er en sand lise for sjælen, men sandheden er, at det meste allerede er tabt, da vi når dertil. Og selvom Christian Braad Thomsen og Bob Dylans øvrige selvudnævnte defensorer nok skal mene noget andet, så er og bliver denne aften en umådelig kedelig genfortælling af historien om kejserens nye klæder. Forbandet ærgerligt, forbandet sandt.

Jeppe Krogsgaard Christensen i sin 2-stjernede Dylan-anmeldelse i Berlingske, under overskriften ‘Bob Dylan svigtede sin fans’.


Skriv et svar