Clash City Rockers


Havde han levet endnu var Joe Strummer idag blevet 53 år. The Clash betød mere end nogen da jeg voksede op, så det er underligt med Strummer borte allerede. Heldigvis er pladerne som The Clash og han udsendte her med os. De er ikke kommet til at lyde hverken mindre relevante eller levende med årene – tværtimod. Here’s to you, Joe!

En tanke om “Clash City Rockers”

  1. Det virker absurd at indlægget om Babyshambles/Libertines foreløbig har afstedkommet 34 indlæg mens dette om The Clash ikke er kommenteret endnu. Jeg kan ikke tilføje noget nyt omkring The Clash men kun understrege, at de er blandt de bedste fem bands verden nogensinde har set.
    Alle deres albums er i verdensklasse – men er du Clash-jomfru så kom i gang med London Calling. Dit liv bliver aldrig det samme igen – og da slet ikke dit syn på musik. Læs gerne “Last Gang In Town” mens du lærer gruppens albums at kende.
    Jeg oplevede aldrig Joe Strummer eller The Clash live – men er samtidig et eller andet sted glad for at The Clash aldrig blev gendannet i en uværdig inkarnartion som f.eks. Sex Pistols blev. The Clash – de er og bliver det perfekte band.
    Og således inspireret vil jeg gå ind og finde mine Clash albums og CDer frem….I want a riot of my own!

Skriv et svar