Dagens 40-års…

13. oktober 1979 udkom Blondie’s fjerde album, og juryen er stadig ude omkring det ikke uvæsentlige spørgsmål: Er det Eat to the Beat eller forgængeren Parallel Lines (1978), der står øverst på listen over bedste album med Debbie Harry & co…?! Parallel Lines er under alle omstændigheder nok #1 på listen over bedste popalbum af nogen nogensinde.

3 tanker om “Dagens 40-års…”

  1. Jeg vil godt bakke Michonis op her. Tusk er helt sikkert på min all time top 20. Lindsey Buckingham har hele vejen været interessant at følge, og på Tusk får han frie tøjler. Med et herligt skævt, mainstream album som resultat. Jeg elsker, at der er plads til sange som *The Ledge* og *Not That Funny*. Og flere af Christine McVie’s bidrag er efter min mening pop-perler i særklasse. For dem der har et svagt punkt for Brian Wilson!

  2. Helt sikkert min fejl, men kan slet ikke med Fleetwood Mac, beklager. Håber andre blogs kan give Tusk den opmærksomhed og de lovord, den sikkert fortjener.

  3. Fleetwood Macs egen “Sandinista” Tusk bliver fyrre år samme dato. Lindsey Buckinghams mesterstykke. Det fortjener helt sikkert også at blive hyldet.

Skriv et svar