Dagens pladekøb

Thåström’s nye livealbum var COVID-19-forsinket. Håkan Hellström’s nye var kommet frem, men faldt hårdt for kvalitetskontrol. Perfume Genius’s nye megahypede værk var gået helt under radaren. Så dagens køb blev istedet dagens nye album med Einstürzende Neubauten, her med et unlikely pophit derfra, opkaldt efter den lurvede berlinerforstad Wedding…

6 tanker om “Dagens pladekøb”

  1. Smuk historie, Hurricane, tak for den! Og nu er du derfor selv med på en Thåström-udgivelse. Det er altså stort.

  2. August 2018. Dagen efter Haven. På vej mod Slotsskogen og WOW. Og Thåstrøm. Over broen, men ikke tilbage endnu. Centralstationen. Venter. Pludselig hele bandet. Afslappede. Glade. Rockstjerner eller gymnasielærere? Musikere. Nej, fremragende musikere. Nordens fineste. Og en rockstjerne. Nordens lyseste. Stadigvæk. Efter så mange år. Mere end nogensinde. Og her på Centralstationen kl. 11.50 bare afslappet. Og glad for selskabet. Tryg. Forward tre timer plus. GBG’s tro kopi af en centralstation. Mere fokuseret nu. Men fortsat smilende. Fanger blikket. Nikker. Tak for i går, ser frem til i aften. Selv tak. Sporvogn til Slotsskogen. I GBG altid sporvogn. Regnvejr. Megen regn. Perfekt. Og nu på album. Netop som det var nødvendigt. Tak, Thåstrøm. Tak, Jens.

  3. Jeg venter (også) på Thåström… Og Hamilton Leithauser er sendt afsted mod mig fra UK i dag. Einstürzende Neubauten glæder jeg mig usigeligt til. Jeg mener Neubauten og et tematisk album med udgangspunkt i Berlin!! Storhed! Har dog bestilt vinylboksen…så den venter jeg også på…. The Magnetic Fields 7″ boksen er købt med signet card (!), men ligger hos min bror udenfor Washington og coranatider betyder at det årlige visit fra overthere og dage på vestkysten dk er udskudt til august/september (fingers crossed!)
    Åh al den venten….

  4. Den fik jeg også fat på i den lokale pladebiks i Kolding. Det er et fedt album, bedømt efter 5 gennemlytninger. Der lå også en Hamilton Leithauser til mig – weekendmusikken er på plads. Man kan jo supplere med noget Spotify og et nyt album med Magnetic Fields eller Mountains. Måske den nye single med Fontaines D. C. skal lyttes på.

Skriv et svar