David & Aretha

David Bowie og Aretha Franklin har mødt hinanden mindst én gang, nemlig i 1975, da Aretha fik en Grammy og David overrakte den til hende. Det var samtidig i den periode af hans liv, hvor han var længst ude i tovene, og det fornemmer man tydeligt af hans udseende, selv i dette korte klip.

3 tanker om “David & Aretha”

  1. Det var vist også tættere på året efter, i 1976, da Station to Station blev lavet på et brændstof af mælk, kokain og rød peber. Bowie husker intet fra tilblivelsen, hvilket er ret vildt, når høres hvor tjekket, forfinet og visionært albummet er. Mener, det lyder positivt IKKE som en rocknrollplade på dødsdrift og overdrev.

  2. Det var så godt nok også mandens musikalske lavpunkt, de to albums. Heldigvis stoppede historien om David Bowie ikke dér. Og heldigvis stoppede den ikke med at han tog sig selv af dage dengang i 1975.

  3. Længst ude i tovene?! Tja, han lyder så langt mere sjæleligt fortabt og i dyb krise på 80’er-katastroferne Tonight og Never Let Me Down, EFTER han var holdt op med alle de stoffer og den slags. Paradoksalt.

Skriv et svar