Kovending fra Bunnymen

Liverpool’s kommende Champions League-finale har givet Echo & The Bunnymen endnu en søvnløs nat (se tidligere indlæg), inden denne nye og opfølgende besked er blevet offentliggjort. En kvik kommunikationsrådgiver kunne have været yderst handy til dette forløb, der nu er strandet som en veritabel lose-lose-situation for Liverpool-bandet…

3 tanker om “Kovending fra Bunnymen”

 1. Ja, det er da nogle mærkelige fans… Skrub over og se et ”almindeligt” band i stedet 😉

 2. Helt enig. Bunnymen er som de er – og bør vel kun elskes for det – netop fordi de går så meget op i den slags som nu deres bys fodboldhold, at de føler sig mentalt tvunget til at måtte udsætte en koncert for det. Hvis man ikke forstår det, skal man måske bare vælge et andet og mere almindeligt band end dem at følge.

 3. Jeg synes det er en ærgerlig situation for Bunnymen, og ærgerligt at de skal spille koncert dén dag.
  Jeg interesserer mig ikke en pind for fodbold, men jeg synes deres sidste meddelelse om datoændring var topsympatisk og sweet. Selvfølgelig skal de ikke spille koncert dén aften, hvor de har deres tanker et helt andet sted!
  Og jeg tænkte, ligesom de, at det ville mange fans givet være enige i. Det er jo ikke noget der sker hver dag, sådan en finale der.
  Vi tog fejl.
  Ærgerligt, ærgerligt.
  🙂

Skriv et svar