Liverpool vinder altid CL-finaler i Rom

1243372380_extras_portada_8

tom-jenkins-barcelonas-he-025

Men ikke Manchester United. Så virtuel sangria til Luis Garcia, 1888, Mnorgaard, Smölle og alle andre her, der glædes ved FC Barcelona’s suverænt overlegne nedtagning af Alex Ferguson’s hold i årets Champions League-finale. En magtdemonstration der ville noget. En sejr for fodbolden. Ja, man kunne blive ved om denne smukke aften i den evige stad. Tillykke til jer, der har Barcelona i hjertet – godt gået!
sangria-good-stuff-qpps_683706705564769lg

13 tanker om “Liverpool vinder altid CL-finaler i Rom”

 1. Ja, for de mindre klubber i og udenfor superligaen er jo typisk reglen snarere end undtagelsen, at det i virkeligheden sjældent er træneren, der er problemet, men snarere at spillermaterialet er begrænset. Der er trods alt grænser for, hvor mange gode spillere der er i et land som vores. Det viser sig jo også ofte, at trænerskiftet har haft en begænset effekt – så kunststykket er nok i virkeligheden til for at berolige sponsorer, investorer og andet godtfolk ved med trænerfyringerne at sige “vi erkender problemet, og vi gør noget”.

 2. Det virker som om, at klubber som Vejle og Viborg og en række andre danske klubber skal illustrere, at de er lige så seje som de store drenge i udlandet. De skal vise handlekraft og så virker det meget potent at fyre en træner, så kan direktøren eller sportsdirektøren optræde cool og sammenbidt i medierne.

  At det så ikke hjælper, og kontinuitet netop er løsningen for langt de fleste klubber, er åbenbart ligegyldigt.

 3. Nix, var optaget af andre ting, så – heldigvis – gik jeg glip af den oplevelse. Stakkels Søren ‘Silde’ Frederiksens dage som VFF-træner synes snart forbi med igangværende formkurve. Viborg er i modgang ikke nogen tålmodig klub og ansvaret for sportslige skuffelser lægges i disse år altid hos træneren, aldrig hos sportsdirketør Morten Jensen og klubledelsen.

 4. Aftenen efter braget i Rom blev der spillet et andet brag i en historisk stad i Danmark. Opgøret mellem de to domkirkebyer Roskilde og Viborg, førstnævnte var på hjemmebane, og sidstnævnte tabte endnu engang skuffende. Resultatet var det samme som i Rom: 2-0.

  Var denne blogs indehaver til stedet til opgøret mellem hans to barndomsbyer? Og er der også noget fodboldhjerte for Roskilde hos Unmack?

 5. Ak, hvis bare Frem havde fået medhold i deres helt rimelige krav om at de ikke skulle rykke ned på grund af Ali Akida-sagen, og at vi skulle være kørt videre med 13 hold…

 6. Ja, det er sgu trist med Frem, tænk hvor meget uduelig ledelse, der har været i den herlige gamle københavnerklub gennem årene, der gør, at klubben nu sætter danmarksrekord med to konkurser på under 20 år.

  Desværre er der gået inflation i eleding økonomisk ledelse i dansk fodbold, så 1. division er ved at være lidt af en farce.

 7. Messi nærmer sig jo efterhånden niveauet for en stor dansk profil, der også spillede magisk i Barcelona og flere andre steder i Europa, den måske bedste danske fodboldspiller nogensinde…. Jeg tænker naturligvis på Allan Simonsen, som nogenlunde er på højde med Messi.

  Jeg mindedes Simonsens hovedstødsmål i Pokalvindernes finale i 1982 i 2-1-sejren over Standard Liege, da jeg så, at Messi gentog dette kunststykke i går.

  Fantastisk, og et dybfølt tak, Barcelona, I reddede lidt af sæsonen for Liverpool i går 🙂

 8. Well, det var i alle fald en sejr til nogle fandens gode fodboldspillere 😉

  Tak til blogforfatteren – det var stort!

  Også selv om de neutrale seere formentlig savnede Chelseas magiske spil i sådan en finale… det kunne have hævet den over det ordinære 😉

 9. Du gik lige i fælden, Vermouth. Stod der kun som den bitre ManU-supporter-lokkemad, du netop har spist. For naturligvis er det noget sludder. Den der vinder har altid ret, uanset måden det forgår på. Men det var nu en ret flot kamp af Barcelona sådan anyways, det må du indrømme… 😉

 10. Allerede mens jeg sad og så kampen, løb tanken om, hvor mange der i løbet af de næste dage ville bruge klicheen ’en sejr for fodbolden’ gennem hovedet på mig. Indtil videre er den brugt her. Sikke noget sludder….

Skriv et svar