En fisketur med brødrene

Ja, en fisketur på den amerikanske strøm. Det er de forunderligt godt passende men uofficielle levende billeder der gives her til en sang med The Felice Brothers, et af de bedste bands verden aldrig har hørt om. Catskill Mountains-flokken, der for udenforstående vel stilmæssigt ligger et ufremkommeligt skævt sted mellem fordrukken Dylan og klassisk Pogues med månen i rendestenen, har efterhånden udsendt et tocifret antal albums, hvoraf seneste fine Undress udkom for kun godt en måned siden. Her en indkøbsliste med visdomsord til en af bandets tidligere bedrifter, den på mere end en måde himmelsøgende ‘Tip Your Way’…

2 tanker om “En fisketur med brødrene”

  1. Ingen årsag. Live aflyst, ja, typisk dem, hele Europa-touren røg vist. Men lad os da så være de første der highlighter at The Felice Brothers spiller Lille Vega lørdag d. 8. februar 2020. Billetsalg er startet.

  2. De skulle have spillet på Loppen for 3-4 år siden, men det blev desværre aflyst. Og i øvrigt tak til siden her for i sin tid at henlede opmærksomheden på Felice-brødrene.

Skriv et svar